Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intrebari utilizatori (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5063)
-   -   Invitatie catre papa in Romania ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16025)

stefan florin 21.01.2013 11:51:23

Citat:

În prealabil postat de ioanna (Post 496957)
Pe Papa Benedict l-a invitat Basescu acum doi ani, iar pe Dalai Lama l-a invitat Lazlo Tokes, tot in 2010. E figura Tokes cum l-a invitat pe Dalai Lama in Tinutul secuiesc, stiindu-se ca liderul spiritual tibetan militeaza pentru autonomia Tibetului fata de China :)

uite ca nu am stiut asta. Ce minte diabolica mai are "patintelul" Tokes!

mihaila_alin 21.01.2013 14:12:54

Citat:

În prealabil postat de marcelcluj (Post 496912)
Eu propun sa-l invitam din nou pe Papa in Romania , ca a cam trecut ceva vreme si ne hranim din amintiri deja.
Trebuie sa fie ca o liturghie in viata noastra comunicarea.
Sper ca aud... cei care trebuie sa auda. A fost un gest frumos care trebuie repetat. Sunt persoane care nu erau nascute atunci. As dori o parere pe aceasta tema. Multumesc.

propun sa mergi tu la papa,daca ti-e asa dor de el,ca doar nu vrei sa paraseasca,colina doar ca un enoriasi,ar vrea sa il vada.mie sincer nu mi-e dor de el,nu as avea de ce.

Crestin_Simona 21.01.2013 15:36:57

Citat:

În prealabil postat de marcelcluj (Post 496912)
Eu propun sa-l invitam din nou pe Papa in Romania , ca a cam trecut ceva vreme si ne hranim din amintiri deja.
Trebuie sa fie ca o liturghie in viata noastra comunicarea.
Sper ca aud... cei care trebuie sa auda. A fost un gest frumos care trebuie repetat. Sunt persoane care nu erau nascute atunci. As dori o parere pe aceasta tema. Multumesc.

De ce am face noi asta?

Eu incercam sa-l abordez pe Mihnea aici pe forum si nici macar nu mi-a raspuns, dapoi pe
papa p;))

Mihnea Dragomir 21.01.2013 18:00:15

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 497132)
Eu incercam sa-l abordez pe Mihnea aici pe forum si nici macar nu mi-a raspuns,

Ordonati !

Crestin_Simona 22.01.2013 18:06:30

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 497174)
Ordonati !

lol...eu tot vreau sa-ti fac o propunere...

Ce ar fi sa schimbi taberele si sa treci la ortodoxism? :1:

DragosP 22.01.2013 18:20:55

Măcar invită-l la ortodoxie, așa cum au fost străbunii lui.

Mihnea Dragomir 22.01.2013 21:25:41

Citat:

În prealabil postat de Crestin_Simona (Post 497385)
lol...eu tot vreau sa-ti fac o propunere...

Ce ar fi sa schimbi taberele si sa treci la ortodoxism? :1:

Daca as fi convins ca Biserica Ortodoxa este Biserica lui Cristos, as trece chiar acum la ortodoxism. Dar, eu sunt convins ca Domnul a intemeiat o singura Biserica, ce subzista in mod deplin numai in Una, Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica. De aceea, pentru sufletul meu ar fi foarte, foarte rau sa parasesc mijlocul de salvare pe care El mi-l pune la dispozitie, care este corabia Sa.

stefan florin 22.01.2013 21:58:33

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 497426)
care este corabia Sa.

numai sa nu ai si tu soarta pe care au avut-o cei din "corabia" Titanic

mihaila_alin 23.01.2013 10:06:33

Citat:

Daca as fi convins ca Biserica Ortodoxa este Biserica lui Cristos, as trece chiar acum la ortodoxism. Dar, eu sunt convins ca Domnul a intemeiat o singura Biserica, ce subzista in mod deplin numai in Una, Sfanta, Catolica si Apostolica Biserica. De aceea, pentru sufletul meu ar fi foarte, foarte rau sa parasesc mijlocul de salvare pe care El mi-l pune la dispozitie, care este corabia Sa.

na-si crede!ca la origine, neamul dv.nu era ortodox,insa poate au avut ceva suparari,cu popa,oare ceva binecuvintari materiale,sau frica de papistasii ce faceau ravagii[se jucau cu focul prin biserici si cu tunurile,stiti dv.acel general foarte suparat, ce ardealul nu il uita in veac].

Cornel Urs 23.01.2013 10:09:02

Citat:

foarte rau sa parasesc mijlocul de salvare pe care El mi-l pune la dispozitie, care este corabia Sa.

care este Domnul Hristos, relevat doar prin Ortodoxie, restul au Hristosi mai mult sau mai putini falsi !

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:04:26.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.