![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
de când pot să discearnă copii? iei dreptul părintelui de a hotărî ce este bine pentru copilul său. desigur este vorba de părinții atei, sau aparținând altei confesiuni. parintele ortodox este liber să dicteze, la adăpostul majoritatii. |
Citat:
Parintii elevilor de alte confesiuni decat ortodoxa n-ar trebui alaturati ateilor, caci nu ei au militat pentru scoaterea icoanei din scoli. |
editat, comentariu sters
|
Citat:
luați exemplul altor țări și faceți școli ortodoxe, ce că opreste? astfel,ați evita tot ce vreți să evitați. |
[quote=Dumitru73;498313]
de când pot să discearnă copii? /quote] Asta da dictatura! Bine ar fi ca parintii sa isi puna aceasta intrebare atunci cand copiii le cer cate in luna si in stele si ei le fac toate poftele. Vrea copilul sa traiasca in concubinaj (se intampla si inainte de 18 ani)? Vrea copilul sa faca nopti albe la nu stiu cate petreceri, sa counsume alcool si sa fumeze? Vrea copilul sa nu mearga la scoala si sa stea la calculator? Pai daca asa vrea copilul, asa se face. Dar cand vine vorba de religie, de icoane in clasa, de post, de mers la biserica, atunci nu, ne impunem punctul de vedere, ca avem copii mici si prosti care nu stiu sa discearna. Rusine! |
Nimeni nu poate sustine ca prezenta icoanei e nociva pentru elevi, nici ca aceasta “agreseaza vizual”, din moment ce e expusa pe un perete impanzit cu alte imagini, fiind o prezenta discreta, deci totul se rezuma la principiu si orgoliu. Nu tine nimeni sa fie icoana pe perete in scoala, nici eu nu tin, dar vazand inversunarea absurda a unora si campaniile lor, faci front comun impotriva pretentiilor lor, tot din principiu.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:10:22. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.