Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Romano-Catolica (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5029)
-   -   11.02.1929 ziua in care Papa a devenit Imparat (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16051)

EzioAuditore 28.01.2013 15:58:27

Citat:

În prealabil postat de bizantina (Post 499024)
Ghicitorile astea cine vi le spune? in ce cult? poti raspunde?

Mama ce aveti frate cu cultele astea, nu am treba cu nici un cult, am mai raspuns la intrebarea asta :

"În prealabil postat de EzioAuditore
Eu stiu un singur adevar Iisus Hristos iar in oameni religiosi nu cred.

Despre religie ce sa zic... nu sunt nici pro nici contra, imi este indiferent, repet un singur adevar Iisus Hristos (Dumnezeu Intrupat) restu e apa de ploaie , asa cum vine asa si trece."

Iar in legatura cu "ghicitoarea" am spus doar ca asa pare formatul nu ca vin eu cu raspunsul si interpretarea mea, dar se pare ca se intelege greu pe aici pe forum.

Cum posteaza cate unu ceva care este iesit din sfera de indoctrinare cum gata incep intrebarile, ce cult, ce secte, ce ce ce???

bizantina 28.01.2013 18:10:45

Citat:

În prealabil postat de EzioAuditore (Post 499030)

"În prealabil postat de EzioAuditore
Eu stiu un singur adevar Iisus Hristos iar in oameni religiosi nu cred.

Despre religie ce sa zic... nu sunt nici pro nici contra, imi este indiferent, repet un singur adevar Iisus Hristos (Dumnezeu Intrupat) restu e apa de ploaie , asa cum vine asa si trece."

Da, dar adevaratul Hristos, cel autentic, se poate gasi numai in Biserica Sa.

Dumitru73 28.01.2013 18:15:53

Citat:

În prealabil postat de bizantina (Post 499070)
Da, dar adevaratul Hristos, cel autentic, se poate gasi numai in Biserica Sa.

exact. în cea ortodoxă, catolică, adventista, luterana, baptista, evanghelică, etc.
este vreuna care să nu spună că Hristos este numai la ei?

bizantina 28.01.2013 18:17:42

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 499076)
exact. în cea ortodoxă, catolică, adventista, luterana, baptista, evanghelică, etc.

Toti zic, dar numai unii au dreptate...:))

Dumitru73 28.01.2013 18:20:05

Citat:

În prealabil postat de bizantina (Post 499077)
Toti zic, dar numai unii au dreptate...:))

și asta zic toți :)

penticostalul 28.01.2013 21:16:02

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 499076)

Fără îndoială că există.
Pe lângă un procent de radicali care, mai vocali fiind, dau impresia că reprezintă denominațiile lor, sunt o mulțime de ortodocși care cred că Hristos este și în Biserica Catolică. Sunt o mulțime de neoprotestanți care cred că Hristos poarte fi găsit în Bisericile istorice. Sunt o mulțime de credincioși penticostali care cred că Hristos nu se află numai la ei ci și în alte confesiuni. Eu știu sigur asta pentru că mă număr printre ei.

Cum altfel îți explici faptul că Părintele Stăniloaie afirma că vor fi catolici care se vor mântui?

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:41:14.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.