![]() |
daca e sa vb despre calityatea mancarii in occidentt cred c ar trebuie sa intram pe un alt forum nu??:) eu cred ca aici vb despre patima...:D
|
Vezi tu Jenica, nu vorbim despre mincare izolat ci intr-un context, cel al patimii ca doar suntem satui de discutii despre mincare.
Se pune intrebarea, ce poate face omul simplu, care cum spui tu, sta, nu stie nimic, si rabda, cu alte cuvinte este manipulat, fara sa aibe conceptul de coloana vertebrala deoarece valorile nu se mai predau la scoala, se vorbeste de ele din ce in ce mai putin. Bisericcile sunt tot mai indepartate si vorbesc un "limbaj" straniu care nu are corespondent in viata mea, deci nu-l pot intelege. Eu fac numai ce am fost invatat sa inteleg Astea sunt vorbele copilului si a milioanelor de tineri care ajung acum la maturitate si inchid cercul ignorantei. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
cozia cred ca "problemele tinerilor" sunt si ale parintilor, a parintilor care inca mai simt nevoia sa fie parinti nu doar mame de wekend sau mai rau anuale..a tatilor care inca mai simt nevoia sa isi scoata copilul in parc sau la o partida de fotbal, a mamelor care accepta sa se imbrace si se comporte ca o mama intelegand ca de fapt asta!! este menirea ei pe pamant, mancarea...este doar una dintre problemle societatii nostre din pacate..spune mirela ne lipseste calitatea, da e adevarat dar cand nu sunt reusurse finainciare..mananci ceea ce primesti..obezitatea( nu ma refer la boala in sine ci la cei care inca mai pot sa isi reechilibreze organismul dar nu o fac..) spun eu, nu e o boala adusa de calitatea mancarii e o boala numita COMODITATE de ignoranta parintilor de a mai pregati micul dejun diminetata, de a pregati pachetelul copilului...stiu sunt invechita dar prefer sa fiu o mama invechita dar sa am copii sanatosi..eu consider ca atat timp cand Nu mai vrem sa fi cu adevarat Mame nici copii nostri nu vor scapa de obezitate..pt ca vai e mai simplu sa ma aranjez dimineata 1 ceas in fata oglinzii si sa "arunc" 100 copilului sa ii sarut in graba si sa spun vezi tu manaca si tu ceva de la fast food........iertare dar asa simt... jenica
|
am copiat Viata falsa a occidentului, din pacate..si dam vina pe societate..sincer cozia ma doare sufletul de tinerii din ziua de azi pentru ca nu mai au sanse sa afle gustul merelor...pt ca piata e plina de portocale putrede..
|
:)Pai pe cine sa mai dam vina Jenica?, ce putem face noi, oameni simpli, oriunde am fi, ce putere avem noi?, niciuna, zero, decit vorba ta: sa rabdam in liniste, sa NE suportam si sa ne toleram unii pe altii, sa ne vedem de ale noastre, de-ale familiei daca o avem, sa ne rugam, sa postim si sa-i lasam pe restul sa-si vada de ale lor fara sa incercam sa-i schimbam,ca nu o sa reusim, si sa ne vedem de pacatele noastre!
|
Citat:
|
obezitatea se coteleaza deseori cu lipsa de afectivitate...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:18:28. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.