![]() |
Citat:
|
Uleiul nu e de post.
|
(Aici nu vorbim de post, ci de alimentatie in general.)
Dar Adam000 are dreptate. Am gasit un alt articol cu indicatii zic eu foarte sanatoase (acelasi autor). Poate asta va place: http://www.unica.ro/detalii-articole...oasa-3334.html |
Noi nu vorbim. Dar Adam da.
|
Si la mireni uleiul este de post.
|
Înseamnă că eu-s popă.
|
Citat:
Stai linistita, si extremismul te uraste pe tine. Dar daca nu stii sa procesezi informatia, iti dai seama de asta cam tarziu, cand esti deja abonat la farmacie. |
Citat:
Postul e un instrument, dacate infranezi 3 luni pe an si desfranezi 9, nu inseamna ca esti postitor. |
Citat:
|
@Yasmina - by the ocean e intradevar alta "traditie"
@AlinB - oare cum se vede realitatea practica din teren, dupa ce iti pui niste ochelari de orb pe ochi si incerci sa o privesti drept in fata, cu palosul dreptatii si corectitudinii ridicat in mana? Nu e o intrebare adresata tie (tu ai dreptate si esti foarte corect in definitia postului), ci e mai degraba retorica Sau poate ca cel mai bine ne-ar prinde sa ne mai plimbam nitzel pe la manastiri , sa admiram peisajul de acolo si sa ne relaxam (sau sa ne gasim linistea, dupa caz), mai ales ca in curand vin niste sarbatori care merita praznuite cu pace si intimpinate cu infranare |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:54:55. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.