![]() |
In primul rand eu spun ca esti troll.
Daca nu esti troll esti cam "carpa". Roaga-te, gaseste-ti un duhovnic care sa te poata ajuta si schimba atitudinea de carpa. Doar asa se va schimba viata ta. Exista limite. Nu poti sa te lasi calcat in picioare (pentru ca pana in punctul asta s-a ajuns pentru ca ai permis sa se ajunga) si apoi sa te plangi. Ce solutii crezi ca ti-ar putea da cineva? Evident ca doar sa te rogi si sa schimbi atitudinea. Formule magice pentru iesi din asta nu exista. Ps: Denumirea topicului e geniala. Pana si tu iti poti raspunde la ea. Ps2: Spui ca din cauza ei nu mergi mereu la biserica. Scuze puierile. Poti sa mergi si singur. Nu ai nevoie de incuvientarea nimanui. |
Nu mai pupă hrană caldă altfel. :66:
|
Citat:
* să nu-l lași în flămânzeală dacă razi tot conținutul |
Povestea cu mancarea se rezolva simplu. Treci prin bucatarie si gateste ce-ti place si tie si ei. Da-i un exemplu. In caz ca sta prost cu timpul liber, avand un serviciu mai solicitant, ajungi la inima ei mai repede decat cu ddeclaratii de dragoste. Exista retete de bucate pe internet, asa ca spor la treaba! Implica-te si ajut-o! Daca nu dai, nu primesti!
Tot pe internet gasesti regimuri si remedii naturiste pentru rinichi. O cura cu patrunjel, de exemplu. Ia-ti un storcator de legume si fa-ti sucuri de radacinoase, sa prinzi putere. Nu astepta sa se ingrijeasca altcineva de sanatatea ta. Fa-ti ceaiuri de pir, de exemplu. Ai grija sa nu cazi in deprimare. Exista ispite, dar roaga-te pentru ea si pentru copil. Pastreaza-ti calmul. Cauta sa ai pace in inima si ii vei transmite si ei o stare buna. Tu trebuie sa aduci pace in jur, orice s-ar intampla. La duhovnic mergi mult mai des pentru spovedanie. La cel mult 40 de zile. Daca ati putea avea acelasi duhovnic cu sotia, ar fi mai bine. Duhovnicul mai poate interveni in pentru a mentine echilibrul. |
Citat:
Dar ai dreptate cu suportatul. Doar tu știi cât mai poți duce, în caz că nu se schimbă. Dumnezeu să-ți ajute! |
Un raspuns pentru mai multi:
- nu e problema ca nu mai primesc mancare calda (desi nu e crestinesc ce afirmatii se face aici) , stiu sa-mi fac si singur, discutii apar cand nu mai e loc in frigider sau trebuie sa mai mergem pe la rudele ei care se tot prefac ca nu observa nimic. - Despre ceaiuri, imi tot fac, dar dupa 4 ani cred ca pot sa afirm ca nu ma mai fac bine niciodata, o sa raman cu sensibilitatea asta toata viata. - Despre duhovnic: am mai spus mai sus, am acelasi duhovnic ca si sotia, dar nu vrea sa se implice. La multi ani celor cu numele Ioan! |
Te pomenesti ca te bate sotia daca schimbi duhovnicul :)
Ce varsta ai tu, ea, copilul? |
Schimbatul unui duhovnic e o chestiunea personala de credinta evident.
|
Pai daca te plangi de duhovnic ca nu se implica in problemele tale inseamna ca nu este bun pentru tine, nu? Sau tu vrei sa-ti pastrezi duhovnicul, dar sa-ti rezolve altul problemele? Aici pe forum ai slabe sanse sa primesti sfaturi de la preoti... ai vazut link-urile pe care ti le-am dat, cu parinti imbunatati din Bucuresti? Te-ai hotarat sa mergi la vreunul din ei?
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:52:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.