Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   Simpla minune! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17639)

orbital 13.01.2015 16:47:38

Dumnul cu trol-ul

Trol e tat-tu,

abaaaabbbb63 13.01.2015 17:12:07

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577312)
procent 5% vindecare

Felicitari! Mama ta face parte din cei 5%! Multa sanatate in continuare ii dorim!

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577323)
Trol e tat-tu,

Pentru asta cred ca intr-adevar ai gresit forumul :))

orbital 13.01.2015 18:35:05

Deci tu nu crezi in puterile sfintilor??

abaaaabbbb63 13.01.2015 18:51:45

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577335)
Deci tu nu crezi in puterile sfintilor??

Am o viziune diferita asupra lumii. Cred in puterile doctorilor care au invatat o viata intreaga ca sa poata salva viata mamei tale, si ma bucur ca au facut-o. Cariera medicala este un chin de 13 ani de invatamant pana sa ajungi sa profesezi...

orbital 13.01.2015 19:01:09

apropo!

Stii,istorisirea cu minunea facuta de Ioan cel nou de la Suceava,am povestit-o socrului meu (pocait penticostal) si acesta mi-a spus ca nu exista sfinti ci numai Isus cu cativa ingeri.neconstientizand ca acei ingeri sant toti sfintii (cindva oameni) a caror viata pamanteasca a incetat ulterior devenind ingeri Acestia poarta greul legaturii intre lumea aceasta materiala si taramul spiritual numit rai.
nu?

abaaaabbbb63 13.01.2015 19:08:08

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577338)
Stii,istorisirea cu minunea facuta de Ioan cel nou de la Suceava,am povestit-o socrului meu (pocait penticostal) si acesta mi-a spus ca nu exista sfinti ci numai Isus cu cativa ingeri.neconstientizand ca acei ingeri sant toti sfintii (cindva oameni) a caror viata pamanteasca a incetat ulterior devenind ingeri Acestia poarta greul legaturii intre lumea aceasta materiala si taramul spiritual numit rai.
nu?

D.p.d.v. dogmatic, oamenii care mor si ingerii sunt doua lucruri diferite. Ingerii sunt in mod direct creati de Dumnezeu in rai, si sunt sfinti cu totii, in timp ce oamenii sunt pe Pamant, mor, si nu sunt neaparat sfinti, nici dupa ce mor, dar acestia nu devin ingeri.

A da, apreciem ca ai incercat sa scrii si in engleza, dar cand folosesti un translator online, ies niste chestii poate total diferite de ce voiai sa spui. :))

orbital 13.01.2015 19:14:19

Oamenii acestia de care pomenesti au mintea luminata altfel n-ar fi fost capabili nici sa memoreze doua strofe.Dumnezeu inzestreaza pe fiecare cine cu ce si le da zile sau le ia El este a tot cuprinzator si de toate facator. Fara Dumnezeu n-ai putea nici ofta,darmite sa salvezi vieti...

orbital 13.01.2015 19:24:46

Vezi ca stii,nu toti devin ingeri pentru ca multi coboara in loc sa urce,aici intervine alegerea
Lui Dumnezeu si implicit masura faptelor fiecaruia in aceasta viata.

Deci sfintii sant simplii mortii zici?

Cat despre traduceri, bineinteles ca nu ma ridic la potentialul si inzestrarile tale,am specificat anterior ca-s un parlit nimic mai mult,pe cand cu tine...alta poveste..ce mai!

abaaaabbbb63 13.01.2015 19:55:37

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577340)
Oamenii acestia de care pomenesti au mintea luminata altfel n-ar fi fost capabili nici sa memoreze doua strofe.Dumnezeu inzestreaza pe fiecare cine cu ce si le da zile sau le ia El este a tot cuprinzator si de toate facator. Fara Dumnezeu n-ai putea nici ofta,darmite sa salvezi vieti...

Acest lucru nu-l stiu nici eu, nici tu, nici nimeni de pe acest pamant. Putem doar face presupuneri la adresa acestui subiect.

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577341)
Deci sfintii sant simplii mortii zici?

Oameni, intaltati din punct de vedere spiritual, care au murit cum moare fiecare dintre noi. Nu stiu cat de simplu sau complicat este un "mort", dar da, sfintii mor ca noi toti.

Citat:

În prealabil postat de orbital (Post 577341)
Cat despre traduceri, bineinteles ca nu ma ridic la potentialul si inzestrarile tale,am specificat anterior ca-s un parlit nimic mai mult,pe cand cu tine...alta poveste..ce mai!

Daca a fost spusa cu buna intentie, multumesc! :)

orbital 13.01.2015 20:23:52

Presupuneri faci tu,altii au convingeri si experiente traite in decursul anilor

Cu sfintii ai zapacit-o,acestia au fost oameni ca si noi iar prin sacrificiile ,lupta purtata cu necuratul si in final martiriul facut au fost canonizati de Biserica si declarati sfinti,dar mie i mi place sa le spun ingeri si adiacent sfinti .

Multumesc si eu pentru placerea oferita de acest schimb de pareri.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:21:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.