Brayan |
04.05.2015 22:16:27 |
Citat:
În prealabil postat de iustin10
(Post 590081)
In conceptia ta ce reprezinta ?
Am auzit cateva interpretari le am uitat pe unele,le am crezut pe altele, si nici nu exista vreo explicatie standard pentru miile de pasaje impresionante din Biblie
"Eu sunt cel ce sunt !"
Ramai la prima ta impresie ,caci orcum aceasta te va urmari toata viata,fiorul care l-ai simtit prima oara cand ai auzit asta
Din zecile de denumiri ,Dumnezeu o alege pe aceasta "Eu sunt !"
Uimitor,pur si simplu
|
Vezi deja devine putin mai complicat. Faza este ca Biblia nu mai relateaza ca Moise s-a prezentat faraonului sau oamenilor cu acest nume ci cu numele de Dumnezeul lui Avraam Isaac si Iacob,si aici revin cu partea de "sentimentul ca ceva lipseste,undeva s-a pierdut ceva"
"Mergând dar, adună pe bătrânii fiilor lui Israel și le spune: "Domnul Dumnezeul părinților noștri, Dumnezeul lui Avraam, Dumnezeul lui Isaac și Dumnezeul lui Iacov mi S-a arătat și a zis: V-am cercetat de aproape și am văzut câte vi se întâmplă în Egipt!"
Mai interesant fiind faptul ca nici o pomenire sub acest nume nu se face.
Cateodata "privesc" asupra oraselor care acum 2000 de ani erau binecuvantate strabatute de profeti,oameni sfinti,de chiar Dumnezeu si acum acolo este o rautate mare si mai ales credinta care o au ei si lacasul lor si tot,e cam diferenta intre noi si ei nu credeti?
Si totusi care e a saptea zi?La nici o intrebare din primul post nu s-a putut raspunde.
|