Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Despre căsătoriile între persoane de acelasi sex (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=17984)

iuliu46 03.07.2015 10:11:31

Incercati, poate gasiti si carti in care se spune ca satana ar fi dumnezeu, sau ca Iisus e Horus sau ca au complotat romanii in sec I-IV si au inventat totul, sau cate si mai cate. :71:

Cand vrei sa fii cu fundul in doua luntre cu siguranta o sa gasesti tot felul de "dovezi" de care o sa te agati.

Vitiate 03.07.2015 10:14:09

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 594642)
Incercati, poate gasiti si carti in care se spune ca satana ar fi dumnezeu, sau ca Iisus e Horus sau ca au complotat romanii in sec I-IV si au inventat totul, sau cate si mai cate. :71:

Cand vrei sa fii cu fundul in doua luntre cu siguranta o sa gasesti tot felul de "dovezi" de care o sa te agati.

Pai da, sunt idioti care nu s-au hotarat daca Isus este Horus sau Osiris.
Numarul cretinilor este infinit.

abaaaabbbb63 03.07.2015 10:17:08

Citat:

Am auzit asta. E vorba de faptul ca mai exista mituri prin care diferiti zei mor si invie dupa 3 zile, sau sunt nascuti din mama virgina, mituri ce dateaza inaintea lui Iisus. Nu stiu daca sunt adevarate, dar daca sunt, este cel putin interesant.

iuliu46 03.07.2015 10:21:12

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 594645)
Am auzit asta. E vorba de faptul ca mai exista mituri prin care diferiti zei mor si invie dupa 3 zile, sau sunt nascuti din mama virgina, mituri ce dateaza inaintea lui Iisus. Nu stiu daca sunt adevarate, dar daca sunt, este cel putin interesant.

Nu ma indoiesc ca ai auzit despre asta si ca vrei sa ne reamintesti ca ai auzit ( si ca speri sa se duca toti sa caute cine stie ce Zeitgeisturi sau carti scrise in sec XIX si sa se suceasca asa cum te-ai sucit si tu ).
"Nu stiu daca-s adevarate dar cred ca-s adevarate." :1:

DragosP 03.07.2015 10:37:48

"Și este și foarte interesant"

iuliu46 03.07.2015 10:48:42

Mai e una care da lectii despre homo dupa ce ne reaminteste cum l-am ars pe rug pe ala care a zis ca se invarte inainte sa arda de tot. :21:

http://s4.postimg.org/oywgg5o0r/image.jpg

Mihnea Dragomir 03.07.2015 18:36:19

Citat:

În prealabil postat de abaaaabbbb63 (Post 594629)
A da, inca ceva. Nu e prea sustinuta afirmatia asta. Canada permite aceste casatorii de vreo 10 ani si o duc... la fel.

Cine "o duc la fel" ? Homosexualii ? In ce sens ?

Documentati-va singur despre infractionalitatea in randul homosexualilor fata de populatia generala. Despre care e rata pedofiliei si agresiunilor contra minorilor la homosexuali fata de populatia generala. Care e rata de consum de stupefiante. De depresie. De suicid.

Daca-i iubim pe homosexuali, daca cineva tine cu adevarat la ei, acela trebuie sa le atraga atentia spunandu-le adevarul, nu asa cum ei sau lumea vor sa il auda, ci asa cum ni s-a transmis noua prin Cuvantul Domnului si prin practica Bisericii: homosexualitatea este un pacat teribil, dragi homosexuali. Un pacat de moarte, un pacat strigator la cer. Opriti-va! Fiindca altfel, pana la judecata care se va termina cu damnarea voastra perpetua, veti avea mari probleme inca din aceasta viata. De exemplu, este probabil sa traiti mai putin decat daca nu ati fi practicat homosexualitatea. Este mai probabil sa ajungeti la inchisoare decat daca nu ati fi practicat homosexualitatea. Este mai probabil sa molestati copii decat daca nu ati fi practicat homosexualitatea. Pentru binele vostru in ACEASTA lume, si pentru binele corpului social, opriti-va!

abaaaabbbb63 03.07.2015 19:00:04

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 594715)
De exemplu, este probabil sa traiti mai putin decat daca nu ati fi practicat homosexualitatea. Este mai probabil sa ajungeti la inchisoare decat daca nu ati fi practicat homosexualitatea. Este mai probabil sa molestati copii decat daca nu ati fi practicat homosexualitatea. Pentru binele vostru in ACEASTA lume, si pentru binele corpului social, opriti-va!

Dap, si la fel este si cu a fi negru! Mori mai repede (in medie), ajungi mai des la inchisoare (in medie), si molestezi mai multi copii (in medie). In plus, n-ai ce bea (in medie), nici ce manca (in medie), violezi mai multe femei (in medie), furi mai mult (in medie), etc.

Asa ca negrilor, nu mai fiti negri! :))

iuliu46 03.07.2015 19:46:04

Ce sa faca omul repeta si el ce aude la altii. Daca-i spuneau ca a fi onanist e tot una cu a fi negru, murea asa, nu mai avea nici o speranta ca intr-o zi o sa gaseasca o fata care sa-l ajute sa scape. :1:

tabitha 06.07.2015 09:01:01

Citat:

La cine te referi? că nu mi-e clar.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:37:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.