![]() |
Citat:
si nu la 5 dimineatza sau pune-i un bol cu mancare de pisice sa aiba acolo ca sa nu mai miaune.Si gata. Cat despre parerile altora, de obicei o lectie in viata poate sa le dea Dumnezeu oricand.Sa nu-i puna in situatia de a fi ei pisica , care cere de foame in gradina altora si sa aiba parte e acelasi tratament pe care-l recomanda in cazul pisicii.Strasnic sa pui in aplicare propriile sfaturi insa pe pieala ta(pardon blana ta).Insa, ce poate fi mai corect decat asta ? :25: |
Citat:
|
Mai bine adoptați-o, pisicile sunt niște animale extrem de inteligente și mai ales, din punct de vedere medical, au puteri vindecatoare, (deși m-as mira sa nu stiti asta).
|
Citat:
Pisica prietenei mele sufera de diabet si alte boli, e sub tratament si e tinuta la regim; miauna dupa mancare de ti se rupe inima insa nu-i dam decat permite regimul, la ore fixe. Cu siguranta si pisica doamnei e ingrijita dupa un anume program si e neplacut sa nu fie respectat programul (cu toate ca si pisica, precum copii, stiu sa speculeze pt a-si indeplini capriciile). Aveti alte 2 metode pt a tine pisica la distanta de usa dvs: aparatul cu ultrasunete (exemplu http://www.roinsect.ro/pesticid/animal-chaser/100) si o substanta de genul http://www.amazon.co.uk/Get-Off-Repe...9583653&sr=8-1. Pisicile sunt animale teritoriale si sunt mai greu de indepartat prin metode omenesti. |
Apropos de mâța de peste țări (că mări nu prea-s...): cum era aia cu piatra aruncată-n lac? :39:
|
Citat:
|
Si. mie mi se intampla sa-mi vina astfel de oaspeti cand merg la tara, in concediu. Vin la noi mai ales caini. Stăpânii lor ii hranesc, dar, probabil, nu le acorda atentie. Sunt drăguți si i-am hranit cu drag. Nicio clipă nu m-am gandit ca nu e corect ce facem. Si totusi...
|
Citat:
Poate mai degraba pot transmite boli. O credinta la fel de naiva ca cea in faptul ca pot deosebi oamenii dupa starea lor sufleteasca. Deja vad pe unii dand afara rude/prieteni, ca n-au fost placuti de matza casei :24: |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:55:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.