AlinB |
23.10.2015 11:42:06 |
Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
(Post 603230)
Ce te împiedică să faci un test? Costă doar 25 de lei. Pentru teste complete e mult mai mult, undeva la 430 de lei.
|
Un test de 25 lei nu are nici o relevanta. Ce e aia, turbiditatea?
Plus, nu ma intereseaza chestiunea ca sa sponsorizez astfel de cercetari :)
Citat:
Adică pentru tine obținerea repetată a unui loc premiant în concursuri la care participă mii de mostre de apă din toată lumea este mai puțin plauzibil decît niște teste locale care se pot cumpăra ieftin.
|
Hai sa fim seriosi, insasi ideea de concurs de apa plata suna cel putin dubios.
Teste alea, daca sunt falsificate, atrag consecinte penale.
Nu si pentru premii care poate sunt cumparate.
Citat:
Păi nu prea induce. Cînd am depozitat 200 de litri de apă transformînd-o în aghiazmă mare, am băut-o pe toată în timp și pe măsură ce treceau săptămînile era tot mai greu de băut.
|
Pai da :)
Citat:
Am băut după filtre de 1000 de lei, dar și de 2000 de lei (cu vreo 8 tipuri de filtrare). Eu știam că apa trebuie să fie insipidă, or aia avea un gust de-mi venea s-o scuip afară. Oare de ce? Nu-mi spune că n-au fost schimbate, că la ăla de 2000 de lei era nou cînd am testat-o. Eu unul n-o să dau bani pe așa ceva, nici să mi le dai pe gratis nu-mi trebuie.
|
Depinde de sistemul de filtrare. Dupa osmoza ar trebui sa fie fara absolut nici un gust. Daca mai are alte sisteme dupa osmoza - poate alea erau problema.
Daca e doar micro/ultrafiltrare, aia nu elimina tot si daca ceea ce intra era deja groaznic la gust..
Sunt si tzepari care vand produse "made in china" fara nici un fel de certificari si atunci te trezesti si cu mai multe produse dubioase in apa.
Daca era asa teribil rezultatul, de ce nu au schimbat filtrul?
|