![]() |
Citat:
Bre n-auzi, da' alde "vous êtes Charlie" ce au păzit? Pe bune, ori serviciile secrete franceze sunt un rahat, ori sunt parte a unei conspirații olecuță mai mare al cărei scop, deocamdată, doar îl întrezăresc, mi-e teamă să-l rostesc cu glas mare, să nu par patetic. |
Citat:
Și când S-a apropiat, văzând cetatea, a plâns pentru ea, zicând: Dacă ai fi cunoscut și tu, în ziua aceasta, cele ce sunt spre pacea ta! Dar acum ascunse sunt de ochii tăi. Căci vor veni zile peste tine, când dușmanii tăi vor săpa șanț în jurul tău și te vor împresura și te vor strâmtora din toate părțile. Și te vor face una cu pământul, și pe fiii tăi care sunt în tine, și nu vor lăsa în tine piatră pe piatră pentru că nu ai cunoscut vremea cercetării tale. Cuvantul Domnului. Lauda Tie, Cristoase ! |
Mihnea, eu una sunt foarte speriata. Se intampla atatea in ultima vreme.
Vreau sa te intreb ce fac preotii vostri acolo? Ce faceti voi la biserica? Discutati aceste situatii? Va ajuta cumva? Nu stiu pe nimeni dintre ortodocsi in Franta, sau in alte tari din Europa. In America si Canada vad ca e liniste. Dar de evenimentele din tara si alte crize stiu si ei. Eu una simt nevoia sa discutam la biserica, sa ne rugam special, sa ne linisteasca preotii cumva, sa ne invete ce sa facem. Ca eu una nu mai stiu. Pe de o parte sa-l iubim pe aproapele, dar uite ca "el" nu ne iubeste. |
I feel for France...
Citat:
Asta este calea de urmat, restul sunt doar cărări : https://scontent-ord1-1.xx.fbcdn.net...ba&oe=56E9CADF |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Daca nu, ce fel de "refugiati" mai sunt si astia? Poate ar fi din aia autentici, Doamne fereste. |
Citat:
SAU Sub pretextul terorismului urmeaza niscai dictatura militara, nu prea placuta nici macar de pensionarii vanatori de fazani. |
Citat:
"idiot" ca l-a crezut pe Hitler in pactul de neagresiune. Problema este ca atunci ca si acum majoriatea nu si-a dat seama ca nenea "Chamberlin" era mana in mana cu Hitler.Doua fete ale aceleiasi monezi. Nu este vorba de idiotenie.Este vorba despre teatru.Tie ti se pare idiotenie pt ca nu ai o agenda ascunsa.Insa daca scopul final este crearea si mentinerea terorii, tocmai tu Mihnea o sa ceri de la ei instaurea unei securitati exigente. Iar ei contra unui abonamente iti vor pune cu zambetul pe buze, fie bratara sau cip sub piele.Nu-i asa ca intre frica si teroare alegi securitatea ? Pai da. Dar ce nu stii tu este ca cei care iti ofera securitatea ti-au creat teroarea. Esti medic parca.Sint sigur ca virgula cunosti obiceiul: Imbolnaveste pacientul apoi da-i sa cumpere medicamentul. Cu cat pacientul e mai bolnav cu atat buzunarul industriei farma este mai mare. Acelasi lucru se intampla si in cazul asta draga. Numai ca in cazul de fata produsul spre vanzare este "securitatea/Big brother" iar virusul este "teroarea/groaza". Faci intai virusul si apoi vinzi medicamentul. Asta insemana de fapt "corporate business". In manualul de corporate business oamenii sunt resurse si nu oamenii.Adica nu conteaza pierderea unor resurse pt ca se pot inlocui cu alte resurse. (gandire Luciferica). Las' ca-ti faci tu abonament la securitate si la cip singur singurel.:69: Practic NWO merge dupa o zicala veche:"daca voi nu ma vreti, eu va vreau". |
Citat:
|
E interesant cum sunt oamenii dusi de nas ca sa arate cu degetul spre musulmani. Ganditi-va la crestinii din Siria sau Egipt - au trait langa musulmani mai bine de 1000 de ani. Se pare ca dusmanii crucii sunt in alta parte. Si se folosesc de musulmani pentru a distruge atat crestinismul cat si libertatea oamenilor.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:58:37. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.