![]() |
Citat:
El e fluture, eu sunt trandafir..:) |
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=aKHLQEJskRg |
Manipulare.
Tu crezi ca daca unul raspunde corect, mai ajunge pe post? Iar retardati, gasesti oriunde si oricand. Si din pacate, nu foarte greu. Ar fi fost interesant sa faca "reportaje" din astea si in Parlament. Atunci spaima mare, emigrari in masa, etc. :) |
Care sunt radacinile prostiei?
|
Citat:
|
In ziua de azi se pune mai mult accentul pe inteligenta cam deloc pe intelepciune.
Iar si mai recent, mai pretuita/promovata este prostia. Ca modele sociale sunt prezentati oameni extrem de stupizi dar cu stare materiala, pozitie sociala, etc. Ideea care se insinueaza e mai mult decat evidenta, cred. |
Citat:
|
Și pentru că Ahil a făcut mai deunăzi vorbire despre neaoșul Bulă, să vă spun cum a ajuns acesta de pomină:
Umblă vorba că la împărțirea însușirilor către creaturi, Bulă a ajuns ultimul, iar Dumnezeu i-a spus: "Am împărțit tot ce era de împărțit, mi-au mai rămas doar frumusețea și prostia. Pe care din dele două o dorești ?" La care Bulă, după un moment de gândire, a replicat: "Doamne, mai bine dă-mi prostia, că frumusețea-i trecătoare...." |
Citat:
|
Citat:
Pai vezi, omul nu-si face probleme, nu-si pune intrebari existentiale, nu-si bate capul cu ce nu-l vizeaza in mod direct...asadar e fericit.Zau ca ignoranta cateodata asigura fericirea... Ce nu stie n-are cum sa-i faca rau...:) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:53:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.