![]() |
Citat:
|
Sau si mai nasol, majoritatea, ca si anglicanii, se vor impaca cu ideea.
Pentru ca daca nu ar fi fost siguri ca se va intampla asta, nu faceau miscarea. |
Citat:
Deci, se va intampla ca in cazul anglicanilor: John, mai traditionalist, va trece la catolicism. Jack se va impaca cu ideea casatoriilor gay, zicand ca e permis, dar nu e obligatoriu. Abia fiul lui Jack se va casatori. Cu Bob. |
Oare cum functioneaza Biserica Protestanta in lume? Autocefalia in fiecare tara? Inclusiv Dogmatic?
Adica, aici la Bistrita, avem marea Biserica Evanghelica, care e in centru si e o atractie turistica. Comunitatea graviteaza in jurul ei, geografic. Majoritatea comunitatii, in schimb, e ortodoxa. Oare, daca la John si Bob, li se nazareste sa se cunune, numa de ciuda intr-o tara ortodoxa si conservatoare. Pot veni in oras la biserica-monument sa faca spectacol? Adica, ma intelegeti unde bat? |
Citat:
|
Nici nu stiu ce ramuri are Biserica Protestanta. Luterani, Calvinisti, Evanghelisti, Anglicani?
Nu am cautat mai amanuntit treaba...nu prea imi bat capul cu celelalte "biserici". :))) |
Citat:
|
Citat:
|
BISÉRICĂ ~ci f. 1) Edificiu construit și amenajat special pentru celebrarea cultului creștin. ◊ A nu fi ușă de ~ a) a nu respecta morala creștină; b) a nu fi corect. A nu fi dus (de multe ori) la ~ a neglija conveniențele sociale. 2) mai ales art. Instituția creștinismului în ansamblu. 3) Comunitate religioasă de adepți ai aceluiași cult. [G.-D. bisericii] /<lat. basilica
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:46:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.