Carine |
13.08.2016 21:33:53 |
Citat:
În prealabil postat de Iorest
(Post 628895)
În ce priveČ™te treburile ai încercat să laČ™i stickere(foile forescente adezive) cu mesaje cu ce trebuie făcut în casă pe frigider sau chiar pe monitorul laptopului ?
S-ar putea să-l enerveze pe soČ› dar măcar le vede Č™i se gândeČ™te la ele, poate faptul că-i acoperă ecranul l-ar face să se oprească Č™i să discute cu tine.
Altele probabil ca să-l dezveČ›e de domnie ar pleca o săptămână sau o lună pe la părinČ›i Č™i l-ar lăsa să se descurce, probabil că soČ›ul care ar Č›ine la ele Č™i care nu s-ar descurca fără le-ar ruga aproape în lacrimi să se întoarcă.
E bine să te sfătuieČ™ti cu duhovnicul.
|
M-am gandit si eu la a face o lista cu ce e de facut si sa noteze ce va face el... Dar nu as vrea sa o faca din obligatie ci din respect sau dragoste pentru mine :9: poate voi incerca, de ce nu... Insa mai e ceva: am tendinta de a ma injosi in fata celorlalti, deci cum sa ma respecte cineva daca eu insami nu ma respect.
Si ma gandesc ca si daca as fi ales un altul tot asa se comporta. Poate ca eu sunt cauza. Ca l-am obisnuit asa. De aici intrebarea, oare este bine sa continui sa fac eu pe grozava care le poate duce pe toate?
In privinta plecatului, dupa aceea mi-ar purta pica si dupa scurt timp s-ar razbuna (chiar daca nu constient, poate inconstient).
Duhovnicul mi-a zis ca prin dragoste si blandete il pot schimba. Dar eu nu resusesc sa am aceasta dragoste si blandete. Si stiu ca doar Dumnezeu mi le poate da...
|