nu stiu ce legatura are plaja cu rugaciunea... dar stiu k cei mai multi tineri prefera plaja duminica dimineata...
Citat:
Toata perioada cat am stat acolo nu am putut macar sa citesc o rugaciune, Nimic. NIMIC!! m-am chinuit cumplit.
|
poti detalia, te rog? :) de ce mai exact? ce-ai simtit, ce te-a impiedicat sa te rogi?
Citat:
Mai spunea cineva "daca intra in mare un pacatos ma spurca
|
dragi colegi de forum... vad k va place sa aruncati cu pietre fara sa verificati. ati citit si voi ceva... pe fuga, si ati memorat ce si cum v-a convenit...
nu am spus k te spurca un pacatos, ci ereticii, sectantii, etc. e o mare diferenta...
o sa ma intrebati de unde stiu... stiu sigur k am citit undeva si am auzit in predica... dak mai gasesc pe undeva scris va dau citatul... cum v-am mai dat si alta data.
Citat:
Mai departe...fetele care fac topless-nu va obliga nimeni sa va uitati la ele. Este pacatul vostru, nu mai dati atata vina pe ele. Nu le apar, nu as putea sa fac asa ceva, dar mi se pare absurd cum dati vina pe cei din jur cand aveti voi ganduri intime pe care le considerati pacatoase. faptul ca va uitati dupa ele dovedeste ca aveti rabufniri interioare, se vede ca va suprimati vointa si ca va chinuiti. Cei care nu fac asta, se pot uita pe plaja, vad oameni de toate soiurile, fara altfel de ganduri. Pentru ca sunt oameni normali, fara sa isi reprime sentimentele. Aveti mustrari de constiinta pentru ca plecati indoctrinati ca a merge la mare este un pacat. Incercati sa mergeti o data fara sa va ganditi la tot pasul ca veti arde in iad; simtiti nisipul fierbinte si marea sarata, plimbati-va seara pe faleza, adunati scoici. Sa vedeti ca odihniti va intoarceti
|
sa nu ma uit la fetele kre fac topless?!
asta ar inseamna sa merg cu privirea in pamant... bine, la urma urmei, cine se duce la mare, la mare aglomeriatie ar trebui sa se astepte la asa ceva.
pe de alta parte... se pare k ai inteles gresit mesajul (pt k topicul e o continuare la ceea ce am mai vorbit :p ). poate tu nu faci nici un pacat privindu-i pe altii. DAR, altii pot pacatui din cauza ta.... te faci motiv de sminteala. nu sunt suficiente pacatele tale, acum esti raspunzator si de ale altora...
partea intima a trupului nu inseamna... nici nu stiu cum sa ma exprim mai crestineste :) ... partea intima nu este doar ceea ce slipul si sutienul acopera.
cum te simti atunci cand cineva vine asa din senin si pune mana pe picioarele tale? pe pulpe, pe genunchi? ma gandesc k nu te simti prea bine, ti-a atins o parte intima fara acordul tau. ei bine... pe plaja, dak nu pune mana, pune ochii. poate nu toti se smintesc din cauza asta... e suficient unul.