![]() |
FRUMOASE RUGACIUNI SPER SA AJUNGA IN INIMILE TUTUROR
TREBUIE SA IUBIM APROAPELE DAR CEL MAI GREU ESTE SA IUBIM VRAJMASII "PUNE DOAMNE DRAGOSTE IN INIMA MEA PT. TOTI VRAJMASII MEI" AMIN :):):) BUCURIE MULTA! |
Citat:
|
Frumoase rugaciuni si indemnuri. Multumim celei care a initiat acest topic.:)
|
Doamne miluieste pe cei ce ma urasc, se sfadesc cu mine si ma ocarasc. Asemenea si pe cei ce ma graiesc de rau, ma defaimeaza ca nu cumva vreunul din acestia sa patimeasca ceva rau pentru mine mult pacatoasa si desfranata, nici in veacul de acum nici in cel ce va sa fie. Ci-i sfinteste pe dansii cu Mila Ta, si-i acopera cu bunatatea Ta Preabunule Stapane.
Amin! |
Doamne si Stapanul vietii mele,duhul trandaviei al grii de multe,al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie(o metanie)
Iar duhul curatiei,al gandului smerit,al rabdarii si al dragostei,daruieste-mi-l mie slugii tale(ometanie) Asa Doamne Imparate daruieste-mi mie ca sa-mi vad toate gresalile mele si sanu osandesc pe fratele meu,ca bine esti cuvantat,in vecii vecilor.Amin(o metanie) Troparul catre Icoana nascatoarei de Dumnezeu Grabnica Ajutatoare Catre Icoana nascatoarei de dumnezeu acum sa alergam noi cei ce suntem in primejdii si la ea sa ingenunchem strigand cu durere din adancul sufletului degraba asculta rugaciunile noastreFecioara ca Tu esti aparatoarea noastra si in nevoi grabnica ajutatoare. apoi Cuvine-se cu adevarat....pe care il stie toata lumea |
Patimile Domnului nostru Iisus Hristos - RUGACIUNE
Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu celui viu, Facatorul cerului si al pamantului, mantuitorul lumii. Iata noi nevrednicii si pacatosii, cu smerenie plecand genunchii inimilor noastre inaintea slavei Tale, multumire iti aducem, imparate al tuturor si Doamne. Ca ai binevoit, ca un om a purta toate ostenelile, nevoile, ispitele si chinurile, ca sa fi noua pilda intru toate. Tu ai purtat toate intristarile si necazurile, fiind noua ajutor, impreuna patimitor si Mantuitor. Stim intru tot indurate Stapane ca pentru mantuirea noastra, Crucea si Patimile ai rabdat ca pe toti sa ne rascumperi din robia cea cumplita a vrajmasilor. Ce dar vom aduce Tie iubitorule de oameni pentru toate cate ai patimit pentru noi pacatosii? Sufletele si trupurile si toate cele de folos noua de la Tine sunt si noi ai Tai suntem. Numai milostivirea Ta cea multa cautam. Inchinandu-ne Preacuratelor Tale Patimi si cu dragoste, sarutand ranile Tale, strigam: miluieste-ne pe noi robii Tai si fa ca sa aduca roada intru noi Crucea Ta cea Sfanta, si impartasindu-ne de credinta in Patimile Tale, sa ne invrednicim a vedea in ceruri si si slava imparatiei Tare, acum si pururea si in vecii, vecilor. Amin! cu mult drag,icamilin |
O, dumnezeistilor capetenii ale ingerilor, MIHAILE si GAVRILE, care stati aproape de scaunul lui DUMNEZEU, laudele acestea ale noastre, ca banul vaduvei primindu-le, de ghena ne izbaviti pe noi, ca impreuna cu voi sa cantam : ALILUIA !
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:09:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.