![]() |
... asa e ne trebuie creiere.
Una e judecata aproapelui si alta este a arata cu degetul la nebunia de la sibiu |
nebunii se intampla peste tot...
|
Apa trece, pietrele raman ! Sa fim increzatori in biserica noastra ortodoxa.
|
pestele de la cap se impute...
|
Citat:
|
Daca vorbim lumeste Dorinel are dreptate, dar noi stim ca Hristos este capul Bisericii, este Biserica! Iar Biserica va rezista pana la sfarsit chiar si numai printr-un episcop un preot si un credincios. Hristos ne-a fagaduit ca va fi cu noi pana la sfarsitul veacului.
PS: An facut niste poze de la sibiu, screenshotu-uri, cine le doreste sa trimita un pm |
Cred ca a fost o incercare de tip comunist, de a ne arata perfecti in fata strainilor. Intalnirea ecumenica este internationala si nu se doresc asemenea manifestari, care ne-ar putea arunca o lumina proasta, dupa parerea unora care nu au habar ce inseamna ecumenismul, printre altii si politia. Ziarele ar trebui sa scrie mai mult pe acesta tema atat de controversata in zilele noastre. Sa nu lasam tot greul pe umerii a catorva studente!
|
nu este nimic de facut. totul este voia lui Dzeu. dar este o taina care nu o inteleg. peste tot, in toate punctele cheie ajung oameni care se pricep sa faca mai mult rau. ma refer la cei din conducerea tarii, intitutii, sanatate, etc... sincer acest lucru mi se pare ca exista si la biserica... pe de alta parte oamenii buni sufera, au parte de nenorociri, (gen Tecuci). nu vad unde este dreptatea si bunatatea lui Dzeu. nenorocirile inraiesc pe oameni.un mar stricat, strica si merele bune. sa mi fie cu iertate ca am vorbit asa. ma rog sa mi se deschida ochii...
|
avand in vedere ca ecumenismul e o lucrare masonica, poate si laurentziu streza e mason, parerea mea
Id-ul de mess viliga_valentinstloa Ecumenismul = erezia secolului 20( Sf. Iustin Popovici, Pr. Dumitru Staniloae) |
Citat:
stii Arsenie Boca [Dumnezeu sa-l odihneasca] avea o voba : Mila ma opreste, dar totusi mai am si o mila preventiva pentru viitor care ma face a scriu |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:14:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.