![]() |
Sa nu exageram! Nu a ajuns propovaduitor.
|
chiar si tu esti propovaduitor, krabu. (poate fara binecuvantare :D )
a propovadui inseamna a raspandi conceptii, dogme, canoane etc. |
eu cred ca oricine care vorbeste si impartaseste o credinta celorlalti este propovaduitor.parerea mea.....:)
|
Pe mine sincer m-a impresionat si mi-a placut cum a vorbit despre monahii romani de la muntele Athos si cum s-a hotarit acolo pe loc sa le lase o caruta de bani pentru a reconstrui sfintele lacasuri ale lor, mentionind ca este o rusine nationala sa-i lasam de izbeliste in niste darimaturi si fundaturi in timp ce restul de monahi greci , rusi, sirbi, etc au tot ce le trebuie si comfortul minim dar decent necesar vietuirii monahale.
No fi el super-evlavios dar pina la urma faptele bune conteaza cel mai mult! Ce ziceti de milioanele de euro impartite la bolnavi? parca la Nashu impartea "caramizi" in toate directiile |
o face pentru imagine,faptele bune fara credinta curata=o
|
gestul de a imparti bani este grotesc,ca la nunta ...fara numar doar nu le lipeste cu saliva in frunte bancnotele de verzisori..si gestica lui e caraghioasa:D
|
Iti dau dreptate Urzicuta...:).Inteleg,face omul un bine celor de langa el,dar nu e nevoie sa vada toti cate fapte bune a realizat.Prea mult se discuta pe aceasta tema.
|
Sunt complet socata de ce ati spus. Am mai zis eu pe un topic ca peste cateva sute de ani(cred ca am fost optimista, trebuia sa zic zeci) va ajunge sfant. Trecem peste faptul ca fiecare aparitie a lui la tv este un circ, o mizerie, este evident ca tot ce face o face pentru opinia publica. Mai ridica o casa, mai da bani pt operatie si gata il iubeste poporul. Dumnezeule, si cand se lauda cu mareata si unica sa carte citita Alchimistul, imi vine sa arunc tv-ul pe geam(sau mai usor schimb canalul). Este de cea mai joasa speta. Daca si el e crestin practicant emigrez in congo
|
Citat:
|
daca ar fi fost atat de.....cum spui tu,nu ar mai fi fost atat de laudat si de prieten cu toti preotii,inclusiv cu cei de la athos....care sunt de fapt calugari...adevarati calugari.sau si ei arata gradul de incultura ?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:40:01. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.