![]() |
Citat:
Scopul tau este mantuirea sufletului,apropierea de Dumnezeu incat sa te primeasca dupa moarte in Imparatia Sa.Bineinteles ca nu toate meseriile sunt la fel,Dumnezeu a randuit pentru fiecare ceva,trebuie doar sa "zdrobesti" e-ul(orgoliul,madria) si sa te lasi in Mainile Sale.Ocupandu-te,binteinteles de faptele bune si de rugaciune.Imediat cum vei incepe sa lucrezi Poruncile,vei sti ce sa faci,iti va ghida El viata pamanteasca. |
credinta +fapte bune=mintuire
|
Citat:
|
Pur si simplu scopul nostru pe Pamant este sa ne traim viata, slujind sau nu lui Dumnezeu, astfel incat sa ajungem si noi printr-un colt de Rai din mila Domnului, asta ca un dar si nu ca merit. :)
|
nu cred ca ni se da o misiune ci ne-o alegem in functie de ce ni se potriveste si ce suntem in stare sa facem.Desi eu nu prea gasesc un scop al acestei existente am reusit sa ma leg de o misiune cat se poate de terestra,nu mi-am facut un scop din viata vesnica ,mantuire si teluri supranaturale,in schimb,as vrea sa creez oameni.Nu sa nasc ci sa creez.Sa-i invat ca exista drumuri si ca ei au puterea sa aleaga un drum fara a-i constrange nimeni si nimic,sa-i invat ca exista valori si sa creada in ele,sa-i invat ce iseamna arta,ce inseamna literatura,poezia,sa le descopar teatrul,sa trezesc in ei apetit pt cunoastere,iar dupa ce au ales sa ii ajut sa se desavarseasca ca oameni,si sa poata spune,cand io o sa fiu o mana de cenusa,asta am aflat-o de la profa din liceu.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:49:25. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.