![]() |
Pai......un zeu minor din mitologia romana(numele este clar latin,nu apare in Biblia scrisa in ebraica),si fara vreo importanta prea mare(era doar personificarea unei planete,nu era venerat),nu se putea transforma intr-un inger din panteonul mozaic.
|
Dar totusi credeti ca Dumnezeu a creat alte fiinte asemanatoare omului( si aici ma refer pe alte planete, galaxii).... si la fel le-a dat si lor libera alegere?
Sau oamenii sunt singurele fiinte din intreg universul? |
Citat:
|
Citat:
Multe rautati se intampla pe aceasta planeta ,chiar ca te gandesti ca ar fi un fel de antecamera a iadului. |
Dar sincer sa fiu eu nu cred in apocalipsa lui Ioan Teologul.
Noi putem face din lumea asta o lume mai buna, fara tirani si serpi. Putem sa scapam lumea de rautate, cu incetul cu incetul, mai greu sau mai usor, dar putem sa o indreptam. Eu asa cred. |
Citat:
Cum putem face o lume mai buna ? |
Sa luptam cu rautatea.
Sa luptam pentru libertatea noastra care este pe jumatate luata. De ce sa devenim sclavi cand putem sa luptam. Uite un citat: ,,Love and Survival is the same thing, as is Hate and Death." Libertatea este al doilea lucru cel mai de pret pe care omul il are, primul este dragostea ! |
"In China se fa milioane de intreruperi ,pe luna cred ,iar nici noi nu suntem departe tinind cont de populatia existenta. "
Oricum e interzis legal unei femei sa aiba mai mult de un copil(doar in cazul unei sarcini multiple ii este permis) in China. Se explica numarul avorturilor, mai ales ca si asa sunt atat de numerosi de au impanzit tot globul. Daca nu ar exista o restrictie am numara "roman, chinez, englez, chinez, francez, chinez," samd Iar legat de masonerie, teoria conspiratiei e la ordinea zilei vad |
"2.Dumnezeu nu a permis rautatea ci ea este un bine pervertit ,modificat ,un exces al simturilor.
3.Dumnezeu nu a permis rautatea ci LIBERTATEA ,posibilitatea de a lege intre bine si rau" Nu are nici o logica ce spui. Dumnezeu nu a permis rautatea, ci ea este un bine pervertit. Bine pervertit sau nu, tot rautate se cheama si ea exista. Dumnezeu nu permite rautate dar omul are dreptul sa aleaga dintre bine si rau. Care rau din moment ce spui ca Dumnezeu nu permite rautate? |
Citat:
Dumnezeu nu a creat omul pentru ca acesta sa devina un ucigas. Si oricum legea cu avorturile incalca o porunca divina "nu ucide" Nu uita ca aici nu esti pe un site oarecare ,baiatul cauta un raspuns crestin ,nu apartinind unui ateu. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:59:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.