![]() |
Citat:
|
:) mda, pana la urma fiecare face cum crede. pacat ca unii nu vad padurea din cauza copacilor. dreapta socoteala inainte de toate.
|
si nu cred ca suntem la masura sfintilor sau a acelor monahi care postesc toata viata lor.
|
Citat:
Elena |
:) Elena draga, stai linistita ca nu era cu adresa directa la tine. Am dorit, pentru altii mai scrupulosi, sa fac precizarea respectiva - cum ca nu e bine sa tii post de duminica si de sarbatori - pe care am citit-o si eu nu mai stiu exact unde.
In alta ordine de idei, imi pare bine ca ti-ai pus din nou internet! |
Treburile importante le facem in cursul saptamanii, inclusiv cele casnice. Duminica si de sarbatori , indicata e odihna, linistirea sufletului si a trupului. Asta nu inseamna sa cadem in nesimtire dusa la extrem de a nu spala vasele in care mancam . Cumpatare, bun simt si intelepciune !
|
eu stiu asa: daca e sarbatoare, in ziua respectiva speli si gatesti atat cat e nevoie; gatesti numai pt o zi, iti speli farfuria in care ai mancat (dar nu lasi farfurii de sambata pe duminica si nici nu te apui sa speli geamuri duminica... de exemplu) ; atat cat sa te intretii.
evreii, in desert, isi luau mana cereasca in fiecare zi atat cat aveau nevoie... ce nu mancau in ziua respectiva se transforma in viermi, parca. sper sa nu gresesc. :| mai interesati-va. |
sa ne cumparam masini de spalat vase ,ca spala ele numai sa bagam vasele acolo.:D
|
bun topic. eu nu stiam de aceste lucruri. si am mai auzit ceva. ca nici baie nu ai voie sa faci duminica . este adevarat ?
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:58:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.