Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ??? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2654)

irina4m 03.12.2007 09:47:19

si mantuitorul nostru Iisus Hristos a fost bun cu toti si uite ce a primit in schimb. si a ajuns langa Dumnezeu

veilur 04.12.2007 20:54:21

Sunt uimit cat de frumos ati putut sa raspundeti toti la necazul mariei, parca ati scris toti in acelasi duh, in duhul rabdarii si al blandetii. Sunt placut surprins de sfaturile si sugestiile voastre date pentru maria.
Sa te bucuri maria ca ti-au fost aproape cei de pe forum! :)

Glamorous_witch 04.12.2007 21:26:41

Ok,eu nu sunt crestina.Eu consider ca daca am ajutat pe cineva,am facut-o ptr ca asa am vrut eu,si respectivul/a nu are nicio datorie la mine.daca mi-a multumit,bine,daca nu,nu.

veilur 04.12.2007 23:55:30

Citat:

În prealabil postat de Glamorous_witch
Ok,eu nu sunt crestina.Eu consider ca daca am ajutat pe cineva,am facut-o ptr ca asa am vrut eu,si respectivul/a nu are nicio datorie la mine.daca mi-a multumit,bine,daca nu,nu.

Pai vezi Glamorous ca tu esti crestina fara sa vrei? Nu esti cu numele, dar dupa cum gandesti esti cu fapta, asta conteaza cel mai mult! Exact cum privesti tu ajutorul fata de aproapele asa si este: trebuie s aajuti ca vrei tu si fara sa astepti multumiri si rasplati, pentru ca dator iti este Dumnezeu, nu oamenii. Lasa ca mai bine sa ne fie dator Dumnezeu decat sa ne fie oamenii, ;)

nicolae_nicolae 04.12.2007 23:57:17

Citat:

În prealabil postat de mariaek2002
dau bine primesc rau ,sunt un om prea bun cu cine nu trebuie.

Esti calugar?Daca nu esti,vezi ca traiesti intr-o lume democratica unde domnessc demonii(cuvantul democratie de la demon provine,nu cum ne invata astia ca din grecia etc),deci cui faci bine?Si lumea democratica are la baza concurenta,in care regulile sunt profane,adica pe legi facute de oameni fara sa aiba nimic sacru in ele.Deci deschide ochii,lupta pentru a castiga,dar nu dupa regulile lor,ci in numele Domnului.

Alexandra-Ioana 05.12.2007 00:51:34

Alexandra-Ioana 05.12.2007 00:58:21

Citat:

În prealabil postat de mariaek2002
dau bine primesc rau ,sunt un om prea bun cu cine nu trebuie.

Nu exista om prea bun... daca ar fi asa.. nu am fi avut nevoie de jertfa Hristosului.:)

Imi pare rau ca dorinta ta de a face bine nu este rasplatita asa cum te-ai astepta...:( dar asta nu ar trebui sa te impiedice sa perseverezi. Nu astepta slava din partea oamenilor... nu o vei vedea... ci mai degraba bucura-te de slava ce iti va veni din partea Tatalui, care vede in ascuns lucrarea fiecaruia. Lauda oamenilor este desartaciune, dar lauda din partea lui Dumnezeu e cu adevarat importanta pentru noi.
Daca oamenii au rastignit pe Hristosul, care nu le-a facut decat bine si care intr-adevar este bun... ce te face sa crezi ca minunatii si "dragutii" de ei... vor rasplati mai frumos... mai cu bine... pe slujitorii Lui????

Daca ai fi facut rau... ar fi fost normal sa fii trista... dar pentru ca ai facut un bine... bucura-te copil al Domnului, ca iti vei primi lauda din partea Lui la momentul prielnic.

Uneori binele pe care il faci nu e apreciat de nimeni pe moment, dar poate avea efecte in viitor, pe care sa nici nu le banuiesti. Ramai in credinciosie... nimic nu va ramane nerasplatit!

Multa pace si binecuvantare iti doresc!:)

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:24:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.