![]() |
Oricum un buget "sanatos"se bazeaza pe taxe si impozite, multe din ele "nesanatoase". In curand vom auzi ca stimabilele ghicitoare (vrajitoare) , vor contribui la prosperitatea bugetului. Iata cum incet, incet, bugetului ii vor fi indispensabile sumele colectate din pacatele noastre.
|
Oricum un buget "sanatos"se bazeaza pe taxe si impozite, multe din ele "nesanatoase". In curand vom auzi ca stimabilele ghicitoare (vrajitoare) , vor contribui la prosperitatea bugetului. Iata cum incet, incet, bugetului ii vor fi indispensabile sumele colectate din pacatele noastre.
|
cozia : Sunt si eu curios sa aflu cum contabilizezi activitatea asta?
Foarte simplu::D foaie de pontaj si cu bonuri de casa. Eventual rabat pentru clientii de baza... Se ridica problema scolarizarii, ce aptitudini trebuie sa aiba candidata la prostitutie. Problema trebuie discutata cu dirigintii si parintii elevelor sau elevilor, care au potential pentru a deveni prostituati. Stabilirea salariului, zile de concediu, drepturi si indatoriri. As vrea sa stiu, daca cei care propun legalizarea prostitutiei, sunt de acord cu eventualitatea alegerii acestei meserii de catre copiii, nepotii, stranepotii lor, rude si prieteni? |
:rolleyes:"Castigul de la desfranata si pretul de pe caine sa nu-l duci în casa Domnului Dumnezeului tău pentru implinirea oricarei fagaduinte, caci si unul si altul sunt uraciune inaintea Domnului Dumnezeului tau. " Deut.
|
"Cele care au de urmat aceasta cale o vor face fie ca este prostitutia legalizata sau nu. Este o exagerare sa crezi ca o sa se schimbe multe daca prostitutia devine legala. O sa fie legalizat raul, dar multe alte rele sunt legalizate. Adica vreti sa sspuneti ca daca a fost legalizat avortul, toate femeile au inceput sa faca avorturi? Nu, cele care oricum faceau avorturi, macar acum le pot face intr-un mediu curat si mortalitatea in randul lor a scazut foarte mult. "
Eu nu sunt de acord ,este posibil sa mai apara si alte tinere care din disperare vor apuca acest drum ,odata ce s-au dus ,acolo ramin. Iar cu avorturile ,merci ,traiesc mamele si mor milioane de copii nevinovati. Statul nu are cum sa se imbogateasca ,se va face evaziune fiscala in mod sigur ,suntem campioni si nici nu au cum sa averifice cei de la garda. Mai mult cheltuielile cu sanatatea vor creste ,analiza de Sida e scumpa si nu se poate face decat la o anumita per.de timp si pina atunci ,poate vor fi infectati zeci de consumatori deoarece in rindul consumatorilor vor intra si straini etc. |
Iar cu votul ,de mult m-am orientat catre altii ,in nici un caz PD nu mi se mai pare un partid viabil ,cu d-nul Blaga la cirma ,foarte neinspirat cu acest proiect ,ca sa nu spun altfel.Tara moare si baba se piaptana,ne mai vindem si oficial prostituatele .
In tarile nordice am inteles ca ne e oficial ,dar parca se renuntase la acest proiect de lege. |
ce sa zic...cred ca ar fi bine...s-ar controla medical....si nu ar mai fi violuri......cei care sunt singuri, ar merge acolo....nu stiu ...e o opinie.
|
Nu se poate sa gandesti ca nu vor mai fii violuri violatorii in general nu apeleaza la prostituate si fara legalizare ar putea apela la ele ca sunt si ele violate asta e adevarat dar asta nu inseamna ca o data cu legalizarea vom scapa de violatori!Iar despre politicieni parerea mea este ca toti sunt o apa si un pamant odata ajunsi acolo se cred atotputernici tot ce fac este sa se ajute pe ei si clanul din care fac parte si cand sunt luati la intrebari se simpt lezati caci stiu ca nu vor plati ca nu au fost prosti sa fure doar o rata.
|
Citat:
|
Se spera controlul bolilor cu transmitere sexuala. Sunt inca destule cazuri de sifilis; hepatita B poate fi raspandita astfel, sa nu mai zic de SIDA. Si multi clienti sunt tineri. Pana nu de mult nu existau nici legi care sa le interzica sa mearga iar in strada, sa infecteze pe altii. Si, cum altceva nu stiau sa faca, mai raspandeau putin boala.
Sunt de acord ca nu ar fi acele boli total sub control, dar macar prostituatele ar trebui sa faca analize periodic. Si daca ar fi obligati si clientii la asa ceva, poate ca unii ar renunta! Apoi, cred ca e necesara dezaprobarea publica a acelor bordeluri: la ora de dirigentie, de religie, acasa. Desi, acum lumea le arata cu degetul pe strada si lor nu le pasa! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:17:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.