urzicuta |
27.11.2007 17:44:26 |
esti un om calit si eu simpatizez cu oamenii dintr-o bucata ,nesiroposi..care sufera ca si mine de mania persecutiei,in rest toate bune,ca doar nu te petrecem la groapa Doamne feri.Eu m-am simtit de multe ori informatadatorita celor scrise de tine,cautam zilnic la stiri despre musulmani stirile tale "externe"(esti un fel de Adelin Petrisor in transmisiune directa de la fata locului..cum zic baietasii de cartier RESPECT!Chiar ai dreptate e pierdere de vreme pentru un tipul temperamental-coleric sa se iroseasca in discutii marunte.. si eu ma aprind repede,simt ca nimic din ceea ce am spus nu a folosit nimanui,nu e constructiv nici pentru mine,am "latrat"asa ca o melita ori pentru a ma lauda.ori pentru a ma vaicari.de fapt nu am comunicat nimic folositor nimanui.forumul asta e bun si el la ceva,,..oamenii care desi inconjurati de oameni sunt singuri se amagesc ca cineva ii asculta sau ca ii pasa cuiva de ei dar de fapt numai comunicare nu e asta,.. unul scrie acum ,altul la doua zile distanta ii raspunde...totusi mie mi-au fost de folos vorbele unora chiar si postarile alea lungi cat o zi de post m-au trimis de multe ori cu nasul in vreo carte,ceea ce n-a fost tocmaI RAU..in sfarsit tot ceea ce am aflat este ca intr-adevar nu stiu nimic si ca sunt destul de greoaie in ami depasi conditia de simpla muritoare nestiutoare.Si cu toate astea am intalnit aici persoane f.simpatice carora nu le mai insirui numele,sunt cei mai vechi useri.Sincer Bmd tu ai spus si lucruri importante spre deosebire de mine(de pilda)si e nevoiesi de oameni mai maturi care sa le impartaseasca din experienta lor celor mai tineri..apoi pe forum sunt mulkti tineri acre am observat ca sunt in cautare de modele umane....ai face bine sa te mai gandesti..nici eu nu mai scriu decat din cand in cand...de multe ori cand sunt in pase proaste si deschid cal.pentru a ma razboi cu primul iesit in cale..lasitate,nu?tu macar ai ceva de spus.Pe curand!AA!Am deschis odata un topic in care imi exprimat indignarea fata de stapanii de catei si singurul meu aliat mi-a fost bmd,parca am infruntat mai usor parerile celorlalti..discutiile agresive..te simti in siguranta cand stii ca cineva iti impartaseste unele idei.Iti multumesc ca ai aparat o biata femeie nevoiasa.sa traiesti maica!
|