![]() |
strajeru cred k ar fi mai simplu sa da-i link-urile la postarile tale sau sa le scrii mai concetrate
|
Nu stiu link-uri.Ceea ce am eu in format digital sunt de la editura unde am lucrat si le-am dat drumul pe hub-uri.
|
Citat:
Si apoi si tot timpl cat scrii lucruri pozitive mai nsemna ca tot acel timp emani ganduri pozitive... De-am emana toti numai ganduri pozitive ce bine ar fi in lume... |
Citat:
n-am zis ca nu ne intereseaza, ci modul de abordare ar fi bine sa fie mai simplificat... |
eu zic ca trebuie sa-l incurajam pe strajeru, e un baiat de treaba:)
|
Citat:
Dar pentru a nu-i supara pe cei, care au citit inainte acele texte, putem indica doar link-ul. In masura in care se poate, aceste texte fiind spre folosul nostru. Cand avem un text mai lung e bine sa facem spatii intre paragrafe, pentru a usura lectura si a nu ne obosi ochii prea tare. Cand postam sa ne gandim si la cel care va citit textul si sa nu-i creem probleme. |
veilur, de ce ti-ai exprimat uimirea referitoare lastrajeru aici la "secte"? Strajeru este cumva sectant? Daca da, la ce secta.
Foarte usor "am scapat" de strajeru; macar de am scapa la fel de usor si de cei, care sunt impotriva ortodoxiei. Strajeru a dat dovada de bune intentii, pe care poate ca nerabdarea noastra nu le-a sesizat. De aceea, rabdare, fratilor! |
Citat:
|
Multumesc, Cristian. Nedumerirea mea era legata de postarea acestui topic la "secte" in loc de "generalitati", de exemplu. Sa intelegem ca strajeru este sectant? De fapt asta intrebam.
|
:) nu cred ca strajeru e sectant, doar ca aici la "Secte si Culte" si-a inceput el activitatea/tentativa de indreptare a forumistilor, mai mult sau mai putin crestin-ortodocsi...
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:03:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.