Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Sunt uimit de rabdarea lui Strajeru (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2768)

seminaristul 27.11.2007 17:03:18

strajeru cred k ar fi mai simplu sa da-i link-urile la postarile tale sau sa le scrii mai concetrate

strajeru 27.11.2007 17:12:30

Nu stiu link-uri.Ceea ce am eu in format digital sunt de la editura unde am lucrat si le-am dat drumul pe hub-uri.

C-tin 27.11.2007 17:28:30

Citat:

În prealabil postat de veilur
Da, deabia acum am inteles ce a vrut sa faca strajerul. El a vrut sa scrie neaparat pe topicul dedicat temelor despre secte pentru a vedea cei rataciti in erezii care este adevarul.
Strajer, imi pare rau ca te-am ispitit cu critica mea, asa ca iertare imi cer asa cum ti-ai cerut si tu.

Veilur, aveai oarecare dreptate in argumentele tale. Nici eu nu citesc textele lungi, ci doar le spicuiesc. Dar poti sa stii in ce capat de lume cineva se foloseste de ele?
Si apoi si tot timpl cat scrii lucruri pozitive mai nsemna ca tot acel timp emani ganduri pozitive... De-am emana toti numai ganduri pozitive ce bine ar fi in lume...

mirelat 27.11.2007 20:28:30

Citat:

În prealabil postat de strajeru
Ok dragilor.Voi continua.Sarutare frateasca pt arghirutza si veilur.

si pentru mine nu ? :thumbsup:

n-am zis ca nu ne intereseaza, ci modul de abordare ar fi bine sa fie mai simplificat...

seminaristul 27.11.2007 22:25:18

eu zic ca trebuie sa-l incurajam pe strajeru, e un baiat de treaba:)

ancah 28.11.2007 11:04:06

Citat:

În prealabil postat de veilur
Citat:

În prealabil postat de mirelat
La urma urmei suntem pe un forum, altfel trebuie sa ii spunem admin-ului sa-i schimbe titulatura in Sala de Lectura.

Si vorba mirelei, poate ca ar trebui sa il rugam pe admin sa creeze o noua sectiune pentru topicele lui strajerul care sa se numeasca: Sala de lectura :D.
Si vreau sa ii mai transmit strajerului ca sectantii nu vor sa citeasca replicile scurte scrise de noi, dar apoi paginile citate de tine :dozingoff:

Pe langa sala de lectura, poate infiinteaza si un chat-room, si atunci scapam de cei pusi doar pe sporovaiala. Vorba multa, saracia omului.
Dar pentru a nu-i supara pe cei, care au citit inainte acele texte, putem indica doar link-ul. In masura in care se poate, aceste texte fiind spre folosul nostru.
Cand avem un text mai lung e bine sa facem spatii intre paragrafe, pentru a usura lectura si a nu ne obosi ochii prea tare. Cand postam sa ne gandim si la cel care va citit textul si sa nu-i creem probleme.

ancah 03.01.2008 01:23:27

veilur, de ce ti-ai exprimat uimirea referitoare lastrajeru aici la "secte"? Strajeru este cumva sectant? Daca da, la ce secta.
Foarte usor "am scapat" de strajeru; macar de am scapa la fel de usor si de cei, care sunt impotriva ortodoxiei. Strajeru a dat dovada de bune intentii, pe care poate ca nerabdarea noastra nu le-a sesizat. De aceea, rabdare, fratilor!

cristiboss56 03.01.2008 10:58:35

Citat:

În prealabil postat de ancah
veilur, de ce ti-ai exprimat uimirea referitoare lastrajeru aici la "secte"? Strajeru este cumva sectant? Daca da, la ce secta.
Foarte usor "am scapat" de strajeru; macar de am scapa la fel de usor si de cei, care sunt impotriva ortodoxiei. Strajeru a dat dovada de bune intentii, pe care poate ca nerabdarea noastra nu le-a sesizat. De aceea, rabdare, fratilor!

Anca, sa sti ca veilur, si-a cerut scuze lui strajeru, apoi fratele nostru strajeru din prea multa dragoste pt. ortodoxie, a luat suturi aiurea ( postari prea lungi, citate prea multe, etc ) .

ancah 03.01.2008 20:12:22

Multumesc, Cristian. Nedumerirea mea era legata de postarea acestui topic la "secte" in loc de "generalitati", de exemplu. Sa intelegem ca strajeru este sectant? De fapt asta intrebam.

mirelat 04.01.2008 05:16:12

:) nu cred ca strajeru e sectant, doar ca aici la "Secte si Culte" si-a inceput el activitatea/tentativa de indreptare a forumistilor, mai mult sau mai putin crestin-ortodocsi...

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:03:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.