Z.Lidia |
10.01.2008 00:25:39 |
Am prietene care imi mai povestesc: se gasesc pe net barbati casatoriti care cauta relatii, altii care se distreaza de la biroul de serviciu, indrugand cat de multe celor care ii asculta, barbati divortati si cu copii, care pretind ca nu au avut vreo relatie serioasa- si uita sa spuna de copii, femei profitoare, care acorda o singura intalnire, asteptand sa li se plateasca nota la restaurant, apoi dispar, multi pun ceva centimetri in plus, sau kilograme in minus, in fine, multa MINCIUNA.
Printre toti acestia, stiu de un cuplu care s-au cunoscut pe net si au descoperit ca se potriveau. Sunt casatoriti de vreo 2 ani acum. Inainte de casatorie s-au interesat totusi unul de viata celuilalt, ea a descoperit ca o amica de-a ei a fost colega de scoala cu el, a aflat ca a scris adevarul acolo.
Eu zic sa nu generalizam.
Desi,nu recomand acele site-uri pentru ca exista riscul unor experiente neplacute.
Despre persoanele care cauta pe site jumatatea, nu pot spune ca planuiesc pe ascuns, eu nu vad lucrurile asa. Imi inchipui ca sunt persoane cu incredere scazuta in capacitatea lor de a gasi pe cineva, sau care nu au timp sa caute. Persoane timide, retrase, unii chiar care pun cuvintele in fata primei impresii pe care o produc. De ce mint? Pentru ca toata lumea minte acolo, se stie! (asa mi-a spus cineva). Au ceva probleme in ce priveste intentiile lor. Unii- imi inchipui ca au intentii bune, de intemeiere a unei familii. Altii,insa,vor sa se distreze si sa-si bata joc de celalalt.
|