![]() |
Citat:
Pentru un ateu probabil ca nu exista reguli si poti face ce vrei, dar un ortodox trebuie sa tina cont de ceea ce nu-i permite Biserica. A citi o carte nu e egal cu a te duce la rugaciune cu sectarii. |
Pai,nu se duce sa se roage......se duce la botezul acelei prietene.Sau cel putin asa am inteles eu.
|
buna,am fost si eu invitata odata,m-am dus mai mult din curiozitate, bineinteles ca nu mi-a placut, ma simteam ca ,,magarul intre oi,, locul meu n-ar fi niciodata acolo,nu m-am regasit, dar dupa aceea aveam procese de constiinta, si bineinteles ca i-am spus duhovnicului meu,il simteam ca pe un pacat.fa ceea ce simti,parerea mea.
|
sa nu uitam ca MINTUITORUL NOSTRU ,cind a fost amenintat de lumea rea a plecat dintre ei ,adica i-a ocolit.Ori socoteste dc esti mai puternica decit IISUS HRISTOS in a nu cadea in ispita sisub influenta celui rau ,care foloseste toate metodele pt a corupe sufletele de la dreapta credinta!Expresia din N.T. DIAVOLUL RACNESTE CA UN LEU CAUTIND PE CINE SA INGHITAsa nu credeti ca e o figura de stil! ci e pura REALITATE ,pe care nu intotdeauna o percepem ,fiind sedusi de dulcegariile lumesti ale sectelor,adica ale ereticilor.Dumnezeu sa ne pazeasca !,dar si noi trebuie sa ne pazim!
|
Citat:
|
Am si eu o nelamurire. Cat timp de la Boboteaza nu se spala? La mine a venit preotul pe 4.01 si am auzit ca 2 saptamani apale sunt sfintite. Dar am mai si auzit(de la diverse persoane) ca deja se spala
|
Nu cumva sunt superstitii? Soacra mea zicea ca nu se spala de la inceputul anului, pana la Boboteaza.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:39:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.