Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce se va intampla cu lumea? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3279)

umilul 11.04.2011 08:48:23

Iarta-ma !!

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 353498)
Se vede că ești tinerel . . . ! N-ai înțeles mesajul meu și te-ai repezit în a răspunde , dar îți dau un indici :"Învăța-voi pe cei fără de lege căile Tale și cei necredincioși la Tine se vor întoarce". . . , apoi Apostolul Pavel în pagini multe îți dă răspunsul Cel Adevărat . Te rog citește , recitește, și arată-mi unde este acel egoism de care vorbeai . O noapte liniștită !

Desi era vorba de sfarsitul lumii, aici Windorin se gandea la pacate, intradevar pacatele noastre nu le vedem, doar de ale celorlalti ne ingrijim (ce fac, ce spun, ce gandesc). Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!!

windorin 11.04.2011 08:58:52

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 353498)
Apostolul Pavel, în pagini multe îți dă răspunsul Cel Adevărat.
Te rog citește, recitește și arată-mi unde este acel egoism de care vorbeai.
O noapte liniștită !

Cand o sa ajung la masura Sfantului Apostol Pavel, atunci o sa rostesc si eu cuvintele lui de jertfelnicie pentru toti.
Momentan inca ma straduiesc sa'i iubesc asa cum trebuie pe cei apropiati.
Asa ca, pana voi reusi sa dobandesc dragostea, voi fi egoist, privind numai la ranile mele.

cristiboss56 11.04.2011 09:02:24

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 353526)
Cand o sa ajung la masura Sfantului Apostol Pavel, atunci o sa rostesc si eu cuvintele lui de jertfelnicie pentru toti.
Asa ca, pana voi reusi sa dobandesc dragostea, voi fi egoist, privind numai la ranile mele.

Fie precum voia ta , Dorine !

cristiboss56 11.04.2011 09:23:03

Citat:

În prealabil postat de umilul (Post 353524)
Desi era vorba de sfarsitul lumii, aici Windorin se gandea la pacate, intradevar pacatele noastre nu le vedem, doar de ale celorlalti ne ingrijim (ce fac, ce spun, ce gandesc). Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!!

Pentru că tot veni vorba, oare ne este indiferent că cel de lângă tine fumează , bea peste măsură , are patima masturbării , fură , tâlhărește , și alte cele ? Dacă eu am reușit să scap de o patimă , oare trebuie să-mi fie indiferent cel de lângă mine ce nu a reușit încă a se vindeca ? Îți este indiferent când vezi pe fratele , prietenul, colegul sau vecinul tău că are patimi grele ? Chiar trebuie să fim atât de indiferenți , individualiști , reci și nepăsători în numele unei smerenii greșit înțelese ? Ce se întâmplă cu noi . . . ?

LapetiteMoc 11.04.2011 09:24:05

in doar cateva cuvinte, cata dragoste !

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 353526)
cand o sa ajung la masura sfantului apostol pavel, atunci o sa rostesc si eu cuvintele lui de jertfelnicie pentru toti.

:6::11::6:

cristiboss56 11.04.2011 09:38:20

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 353533)
:6::11::6:

Minuna ar fi să fim precum aceste emoțioane ! Dar, . . .

calator prin ploaie 11.04.2011 10:59:55

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 353535)
Minuna ar fi să fim precum aceste emoțioane ! Dar, . . .

Asa este.....Teorie full, practica slaba de tot..Nu fac referire la dialogul de mai sus ci la cam tot ce am surprins cu dezamagire si tristete in comportamentul unora/altora cu care venisem in contact....De prea multe ori ar trebui sa se strige "jos masca" sau "nu fiti ipocriti"...Stii la ce si cine ma refer, prietene....

Yasmina 11.04.2011 11:24:46

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 353567)
Asa este.....Teorie full, practica slaba de tot..Nu fac referire la dialogul de mai sus ci la cam tot ce am surprins cu dezamagire si tristete in comportamentul unora/altora cu care venisem in contact....De prea multe ori ar trebui sa se strige "jos masca" sau "nu fiti ipocriti"...Stii la ce si cine ma refer, prietene....

Nu ar trebui sa uitam niciodata de barna din ochiul nostru,insa ne-am obisnuit atat de tare cu ea ca nici nu ne mai deranjeaza.

cristiboss56 11.04.2011 11:28:23

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 353567)

Da, știu, oricum avem amândoi "prieteni"comuni ! Ce plictiseală ar fi fără "Teatrul Masca". . . ! Distribuția e cam aceași , doar decorurile se mai schimbă pe ici pe colo !

MariS_ 11.04.2011 13:04:40

Ce se va intampla cu lumea?

Ce se va intampla cu lumea?
Iubirea se va raci, cararile intre oameni se vor umple de balarii, iar "invatatorii" vor prolifera. Cuvantul "iarta-ma" se va auzi tot mai rar, in schimb cel de "ereticule" tot mai des. Parfumul seninatatii va disparea, dar locul lui va fi luat de o duhoare a incrancenarii greu de respirat. Blandetea si bunatatea va fi omorata de habotnicia corectitudinii canonice. Briciul canoanelor folosit de viteji aparatori ai "adevarului" va reteza scurt si rece tot ce iese din tiparul canonic sau dogmatic. Un nou "adevar" se va naste, dar nu din pantecele Iubirii, nu un adevar jertfelnic, ci unul neindurator din litera rece a citatelor tipate ca sa fie siguri ca au si dreptatea in ele. Lumea se indreapta spre MONOLOG, spre mii si mii de monoloage, captusite toate cu citate si acelea care mai de care mai acuzatoare la adresa celorlalti. Citatele blande vor fi uitate, cele dure aclamate. E boala sfarsitului si nimeni si nimic nu o va putea opri...
Har, smerenie si jertfa de sine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:11:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.