![]() |
Citat:
|
Citat:
-Ionele, inainte sa ne intrebi pe noi aici ai stat de vorba si cu parintii tai despre planurile tale de viitor? -Ei ce zic? |
Ioan,nu te lua dupa parinti,gandurile tale sunt mai frumoase si mai intelepte decat a 50 de parinti la un loc.nu ei stiu ce simti tu in suflet pentru Domnul.parintii,in general vor sa-si vada fiii casatoriti,la casa lor,in functii inalte.depinde si ce parinti ai.ai mei sunt ingrijorati ca merg duminica la biserica.
|
Citat:
|
Citat:
Deci sfatul care vine de aici e sa-ti pastrezi fecioria pana la casatorie, iar la varsta ta de acum atentia e mai bine sa ti-o indrepti la invatatura. E foarte frumos ca-l iubesti pe Hristos si doresti sa urmezi teologia! Te invidiez:)! In ce priveste prieteniile (fetele) bine ar fi sa ramana la nivelul de coleg de scoala/sport ca sa nu te distraga prea mult de la cele serioase. In rest nadajduiesc ca indiferent ce parinti avem macar sa-i respectam pentru faptul ca ne-au nascut...daca pt altceva nu avem! Si asta pt ca de restul are Dumnezeu grija! |
ai mei mai ales mama e credincioasa.Am 2 unchi preoti din care unul profesor la facultatea de teologie din arad,care e si nasul meu.Si da, :) incerc sa raman cat mai mult la cele serioase.Si inca ceva,voi care aveti credinta puternica.Rugati-va pt sanatatea mea:)
DOamne ajuta,ionu[nick} |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:10:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.