achimovjan |
25.07.2008 20:09:22 |
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
Pai Iisus cand s-a coborat la iad nu L-a parasit pe Dumnezeu pe veci.
Si una e sa faci un efort in aceasta viata pentru aproapele tau,ca mai apoi sa fi rasplatit cu dragostea lui Dumnezeu,si una e sa lasi dragostea lui Dumnezeu,care este sensul vietii.Fapta buna,fara Dumnezeu,nu are nici o valoare.
|
Pai daca tu faci o fapta buna nuami ca sa fii rasplatita,insemna ca esti un fel de negutator.Nu ai pic de dragoste.Zici lui Dumnezeu,ama facut asat si ast,deci merit asta si asta.Uiti ca Dumnezeu te-a facut din nimic,si ca nu-ti este cu nimic dator.Apoi faptele noastre bune,daca nu sunt fapte ale dragostei sunt inutiel.Sf Apostol pavel spune frumos,"si toata avutia mea de as da-o milostenie,si trupul sa fie ars,daca dragoste nu am,nimic nu-mi foloseste".pai noi credem ca dumnezeu ne duce inrai,ca am facut noi cine stie ce fapte mari?sa fim seriosi,daca suntem plini de ura si de egoism,daca vom fii pusi in rai,ii vom uri si pe cei de acolo,cum spuneai tu,contrariata ca de ce un "desfranat" ca stefan cel Mare este sfant.Exact asa ,cu inima ta de acum,daca vei fii inrai,si vei vedea talhari,desfranati,care s-au mantuit prin pocainta,ai sa zici ca dumnezeu este nedrept,ca eu care am fost curata toata viata,am facut fapte bune,de ca sa fiu la un loc un loc cu astia?Ti-am mai zis undeva,ca tu ai sa stai la coada sa ceri ieratre celor pe care i-ai numit pacatosi(oameni cu familie,mucenici cu familie,prooroci cu familie),numai pentru ca gandest iatat de ingust.
|