vsovi |
10.04.2008 10:51:33 |
Citat:
În prealabil postat de bitza
Vsovi tu zici ca ceea ce fac chinezii nu te revolta,bine.... totusi punete in situatia(posibila de altfel) in care niste baieti(de exemplu,din China) tiar jupui tie pielea incet si cu rabdare,de pe spate,sa zicem(probabil sa o vanda ca si afrodisiac cuplurilor iubarete):D....iar eu,ganditor si analistic,as spune ca de fapt,ceea ce fac chinezii nu e o problema chiar asa de grava...ci,ca de fapt J.O.sunt o problema fiind un lucru pagan...tu cum teai simti?(ha ha,ce intrebare,ai raspunde: ba, nu se vede,destul de jupuit,nu vezi?,(probabil)...):D Ideea este ca,in timp ce unu ca tine ne face analize filozofice,niste fiinte sufera acolo,cum probabil mintea ta(si a altor "crestini" nu poate sa priceapa....deci punete macar o clipa in pielea(jupuita sau nu )a acelor fiinte...(sfat:ia o lama de barbierit si taieti o bucatica de piele de pe partea anterioara a antebratului si apoi,in loc sa urli de durere,fa o analiza filozofica a......Greciei Antice(sa zicem).....te vei simti mai bine(garantat...):D:D:D
|
ei lasa ca poate ai sa vezi ce va fi atunci cand cineva itzi va jupui nu pielea ci vorbele duhului tau cu care vorbeshti asha de haios, ca dumneata nu-tzi dai seama cum de se amputeaza sufletul tau urmand pe zmeus-demonul care plateshte pe baza unei false dreptatzi celor nevinovatzi cu pacatuirea, violandu-i, pacatuindu-i, shi ei il cred erou ca asha scrie la legendele olimpului, asha ne-a invatzat la shcoala sa-i consideram grozavi pe toata gashca asta a himerelor lui Homer... sa vezi atunci cum o sa lashi dumneata cainii sa fie jupuitzi shi ai sa te ocupi de sufletul tau shi ai sa-i plangi pe oameni shi nu pe animale, care fireshte ca n-au nicio vina, ca n-au alta porunca decat creshtetzi, inmultzitzi-va shi umpletzi pamantul, shi pe care sarmanele vietzuitoare o respecta spre deosebire de oameni, deci ce poate sa dea omul pentru sufletul sau, shi daca ai cashtiga toata lumea de s-ar pocai toata shi ar fi nemaipomenitzi de blanzi oamenii cu toate animalele sau cu toata natura dar sufletul sau shi-l va pierde ce rost ar avea?, sau de s-ar da sa-i fie ars trupul de viu dar dragoste curata (intru Hristos) nu ar avea, la nimic nu i-ar folosi... :)
shi vasul tot Dumnezeu l-a facut dar Duhul il va cerceta Dumnezeu.... iar daca lumina din tine a devenit shi este intuneric fiindca ochiul tau cel drept este murdar, cu ata mai mult intunericului.... iar daca ochiul tau cel drept te poticneshte shi te opreshte sa nu mai mergi spre imparatzia Cerurilor, antunci scoate-l de la tine ca itzi e mai de folos sa intrii in Viatza, orb sau schiop decat sa ramai in intunericul de afara unde este frigul shi scrashnirea dintzilor shi iezerul de foc ce arde cu pucioasa unde vei primii rasplata alaturi de satana shi proorocul mincinos shi totzi slujitorii shi inchinatorii de idoli ce traiesc in minciuna.... caci acolo sunt hotzii, lacomii, violatorii, ucigashii, curvarii, desfranatzii, malahienii, adulterinii, disperatzii increzutzi, leneshii shi trandavii adica uitucii shi delasatorii, hulitorii, shi totzi lucratorii (bautorii de cafea) la caramizile lui faraon shi ale fecioarei sodomo-gomorice ucigashi ai duhului shi franatori ai desavarshirii duhovniceshti intru Hristos care gasesc calea de mijloc a compromisului de a se linishtii in mocirla prin mocirlirea lor sau a altora... dar mai bine citeshte de la Apocalipsa exact cum scrie acolo ca sa nu zici ca am adugat eu sau am scris lucruri false ca sa-mi aduag blesteme, doamne fereshte.... ca sufletul meu mereu are impresia ca daca eu zic, eu mustru, atunci la mine nu se pune.... nu se ia in seama, nu se socoate.... ca defapt la aia care zic la aia li se socoteshte ca de ce zici shi tu nu faci? ca cine zice shi nu face are mai mare pacat decat ala care face shi nu zice.... deci ce s-o mai lungesc....
dumneata ai impresia ca rasul nu ingrasha.... poi ingrasha shi noi acum suntem in POST... iar daca te vezi ranjitor shi plin de dispozitzie nu inseamna ca eshti fericit, ci eshti fericit ca te vezi fericit, dar nu eshti fericit ci doar haios, giumbushlucar, inveselitor, glumetz... dar e o cale care va trebui candva stopata ca sa nu ajungi satir ca satana shi asha se traduce: sat(ir-har)tan ca transforma Harul in pulpa de purcel... deci ai de grija spre ce te indreptzi.... ca shi eu am naravul asta f greu de a lua totul in gluma shi nepasare ca un mandru intzelept... dar este drumul de nimic spre nimic asha ca in Seinfield... o poveste despre nimic....
|