![]() |
Volei si tenis de masa. Nu imi place sa vad in crestin un sportiv atunci cand face metanii. Pentru mine acele acte ale lui, chiar daca se adreseaza si trupului, se adreseaza in primul rand sanatatii lumii. Asa ca atunci cand purcede la metanii, e indicat sa faca acest lucru nu pentru a da jos din burta, ci pentru a subtia lumea de "grasimea" pacatului.
|
Din pacate am renuntat si la ciclism si la inot, sunt de la un timp in lenevire dupa cele aproape 10 ore de serviciu epuzante zilnic, inclusiv sambata. Singura dorinta ce-o mai am este de a ajunge acasa si sa ma arunc pe canapea in lectura si putin pe net. Acesta este "cruntul"adevar. Rusine mie, dar alta cale n-am!
|
Citat:
|
Cm vedeti sportul in raport cu crestinismul? Multi spun ca sportul este un "zeu modern", o modalitate de a distrage lumea de la rugaciune.
|
Eu nu inteleg cum poate sportul sa ne distraga de la rugaciune. Poate, totusi, unora nu le e recomandat sa priveasca anume costume sumare de gimnastica, de tenis.
Am jucat in scoala handbal, baschet, volei. Dintre toate, mi-a placut cel mai mult volei. Apoi am continuat cu gimnastica aerobica, de cele mai multe ori- acasa, iar cu sotul meu joc tenis si badmington, foarte rar, insa, cand avem timp. |
rugaciunea si cu sportu pot scula din groapa mortu - vorba celor de la divertis:D
|
Citat:
|
spre rusinea mea, nu practic nici un sport. dar e adevarat ca nici nu prea am cand, plec dimineata si vin seara... in scoala imi placea sa joc handbal, si in liceu baschet. si pana nu de mult eram o fana a competitiilor sportive, ca privitor :) mai ales atletism, inot, tenis.
|
Sincer, iubesc la nebunie plimarea cu bicicleta. Si, cand nu e f frig sau cald, duminica dupa amiaza merg cu bicicleta pana la barajul de la Mihailesti! E superb, cea mai tare senzatie de libertate, sa fii doar tu, Dumnezeu si bicicleta!
|
eu merg la fotbal in parc ...saptamanal...in functie de timpul fiecaruia.Este trist faptul ca acea "lene" evolueaza tot mai mult.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:31:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.