![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
O, de-as sti sa dau vreun sfat folositor! Spovedanie, rugaciune , milostenie, acatiste, Sfantul Maslu, discutie cu un duhovnic. Dupa ce vei face toate acestea, vei avea raspunsul la aceasta intrebare deloc simpla.
|
Pildele lui Solomon 6
20. Pazeste, fiule, povata tatalui tau si nu lepada indemnul maicii tale. (...) 24. Ele te vor pazi de femeia vicleana, de limba cea ademenitoare a celei straine. Pererea mea este ca daca parintii tai nu vad cu ochi buni relatia voastra, si daca acum inainte sa fiti casatoriti aveti neintelegeri mai tarziu relatia asta aproape sigur va continua cu mari dificultati si posibil divortz. Eu zic sa nu pierzi timp pretios alaturi de acea persoana pentru ca nu vad ca relatia sa fie una realista. |
Citat:
|
Citat:
deci mare grija..fii sigura ca ceea ce simti nu este trecator si ca este ceva REAL |
Citat:
|
Citat:
Marea majoritate a parintilor chiar daca nu stiu acest verset din Sfanta Scriptura, dar le spune constiinta lor ca averea partenerului nu este un criteriu decisiv. Ceea ce ar trebui sa fie decisiv intotdeauna ar trebui sa fie CARACTERUL. Eu cred ca parintii pot avea indoieli din cauza averii partenerului insa pentru a fi ferm impotriva trebuie ca sa mai existe si dubii in privinta caracterului. Adica si sarac dar si cu un caracter indoielnic, sau teatralizat mascat. Si parintii in general au multa experienta in astfel de situatii. Cred ca daca parintii ar fi siguri de caracterul viitorului partener, in aproape toate cazurile ei nu resping, ci cel mult eventual au o strangere de inima pentru partea materiala. |
Pai,. va certati pt ca nu traiti sub Binecuvantarea lui Dumnezeu! Nu sunteti cununati !!!
Intr-o relatie desfranata vrei sa ai liniste si pace! De cat timp e relatia? Cum au fost sentimenele voastre pe la inceputul "relatiei" ? Daca au fost bune, si va potriveati, nu tebuia sa zaboviti prea mult, ci sa va cununati, mai ales ca v-ati si impreunat... Si un alt aspect la fel de grav! De cate ori v-ati impreunat? Asta nu ca m-ar interesa pe mine, ci pe voi ca sa va deati seama cati copii ati aruncat la gunoi :( Si mai vreti sa fiti fericiti ????????????? Insa sa nu deznadajduim, caci cu pocainta, spovedanie, cu traire ortodoxa, se milostiveste Dumnezeu de noi si ne va scoate si din fundul iadului daca am fi. Totul e sa vrem sa ne indreptam ! Si s-o facem acum cat mai e vreme!!!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:46:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.