![]() |
+=Silinta=+
Spiritual Rodul semintelor Ascultarii evangheliilor Vii in sangele Sfintilor luptati;frati; Cititi-le cartile Cantarind pe cantare Rodirilor sunt Razboiului sfant Intr-armare. |
Prezentul e un condei
Cu care-mi scriu sentimentele langa un tei Aici e casa mea,a sufletului meu Aici,demult si-a scris povestea un dulce zeu La orizont-o linie subtire Plecare transformata in sosire Sub tei trecutul umbra-si proiesteaza Ascultand povestea,frunzele vibreaza Cu ochiul meu interior iau aminte Si-ascult dulcele din cuvinte Cu trecatoarea mea faptura Sunt doar o unitate de masura Dar visul meu ramane aceeasi tinta Nu voi lasa barfa ta sa ma minta Si-mi urmez destinul in tacere Caci sunt consumatorul A tot ce imi ofera viitorul Trecutul abia il inteleg acum E ceea ce diger dupa consum Caci fara de tine,inima curata Caderea imi era asigurata |
frumoase poezii ,ai talent:)
|
[COLOR=green]RUGĂ Cu mâna întinsă a rugă spre cer, Cu ochii închiși și capul plecat, Cu gândul la Tine încă mai sper, Speranța o, Doamne, nu-i un păcat. Umilă Îți cer să-mi dai sănătate Și pâine pe masă, În viață dreptate, O rază de soare, O floare de crin, O toamnă frumoasă Cu cerul senin, Un strop de iubire Și-o cupă de miere, Că știu ce-i durerea Și gustul de fiere.[/COLOR] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:17:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.