Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   in numele lui Hristos,OPRITIVA! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4461)

TeoH 04.09.2008 18:56:32

Chinuri groaznice si fara de sfarsit in iad,....... vor avea femeile care fac avorturi....
Domnul Iisus Hristos plange pentru copiii avortati " adevarat va zic voua, intrucat ati facut aceasta ubora dintr-acesti frati ai mei, prea mici, Mie mi-ati facut".[/color][b]
Sa ajungi sa-L faci pana si pe Dumnezeu sa planga, iata toata osteneala parintilor din familia crestina de azi. Halal de crestini ortodocsi suntem noi? ( din invataturile Parintelui Arsenie Boca)

BogdanF 04.09.2008 19:04:07

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca
Aici unde locuiesc nr avorturilor este ffff MIC... familii cu 1-2 copii sunt ffff rare, majoritatea au de la 3-4 copii in sus...am ramas placut impresionata si in acelasi timp cu o durere in suflet ca o tara majoritar ortodoxa cum e Romania, ocupa loc fruntas la capitolul avorturi.
PS. Se cuvine sa fac precizarea ca aici guvernul se ingrijeste f mult de mamele cu copii,si incurajeaza natalitatea!!!!NU PRIN VORBE CI PRIN FAPTE...

De curiozitate, unde locuiesti?

BogdanF 04.09.2008 19:05:39

Citat:

În prealabil postat de iulyaan
Degeaba vorbesc cu femei care au facut avort ca e crima, li se pare ceva minor si obisnuit, si ca Dumnezeu le iarta ca nu aveau ce face si vor ajunge in rai fara pocainta. Mare inselare!

Pr. Serafim Rose expunea aceeasi idee in "Sufletul dupa moarte". Asa zisele experientele moderne de dupa moarte, in care mai toti se duc in rai, sau vad o "fiinta de lumina" sunt inselari demonice.

Bogdan.

BogdanF 04.09.2008 19:06:43

Citat:

În prealabil postat de BogdanF
Citat:

Degeaba vorbesc cu femei care au facut avort ca e crima, li se pare ceva minor si obisnuit, si ca Dumnezeu le iarta ca nu aveau ce face si vor ajunge in rai fara pocainta. Mare inselare!

Pr. Serafim Rose expunea aceeasi idee in "Sufletul dupa moarte". Asa zisele experientele moderne de dupa moarte, in care mai toti se duc in rai, sau vad o "fiinta de lumina" sunt inselari demonice.

Bogdan.

Citatul era de la Florina, nu de la iulyaan. Am incurcat eu niste butoane...

ioana_ema 04.09.2008 19:23:53

Citat:

acest forum este foarte cunoscut in randul media.asa ca glasurile noastre se pot auzi.opriti macelul din clinicile de ginecologie.din 1990 pana in 2007 au fost facute 25 de milioane de AVORTURI,LEGALE.Dumnezeu stie cate sunt ilegale.toti care intrati in acest topic lasati un mesaj.poate cineva vede.nu putem sta cu mainile in san si sa privim impasibil cum se distruge acest neam.reactionati.in numele lui HRISTOS,OPRITI MACELUL

www.avort.ro, desi nu stiu daca va citi cine trebuie...

Bunl 04.09.2008 20:04:19

Citat:

Citat:

Bogdan.

Dar cum poate diavolul sa imite lumina divina astfel incat sa insele oamenii? I-ar fi imposibil sa imite ceva divin...

cristiboss56 04.09.2008 20:21:08

Citat:

În prealabil postat de Bunl
Citat:

Citat:

Bogdan.

Dar cum poate diavolul sa imite lumina divina astfel incat sa insele oamenii? I-ar fi imposibil sa imite ceva divin...

Ehee, este doar o amagire, o imitatie , atat si nimic mai mult, o imitatie nereusita, amagitoare, o imitatie la ce a avut acces , inainte de cadere, prin trufia sa, o imitatie ce sminteste pe cel neavizat si slab de ingeri.

C-tin 04.09.2008 20:41:02

Citat:

din 1990 pana in 2007 au fost facute 25 de milioane de AVORTURI,LEGALE

Tare trist...Dumnezeu sa ne lumineze!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(: (:(:(:

cozia 04.09.2008 20:43:10

Citat:

În prealabil postat de Bunl

Buni, nu se stie cum o face(astea sunt mistere) dar cumva reuseste, insa din ce este mentionat in scripturi se pare ca nu poate mentine aceasta energie pentru mult timp si se da de gol. Vrajitorul Simon(Fapt. Apost daca nu ma insel) parca nu a reusit sa leviteze pentru prea mult timp dupa care s-a prabusit.

NiCcoleta 04.09.2008 20:47:45

Cand vine vorba de avorturi eu nu mai pot zice nimic...cuvantul "AVORT" ma cutremura pana in adancurile fiintei mele....si cand vad copiii mici ma gandesc ca la maternitatea din Iasi " Cuza Voda " dar si la "Elena Doamna" ...dar si la cabinetul AVICENA din centru de laga Cub se fac zilnic zeci de avorturi...deci zeci de copii mor zilnic inaite de a se naste si de a primi botezul....

Doamne....:(

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:40:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.