speranta1970 |
21.10.2009 13:03:47 |
cred ca adam si eva au fost pe pamint de la inceput
Citat:
În prealabil postat de cozia
(Post 94308)
Cred ca pasajul cel mai important care trebuie citit si rastalmacit bine din limba iudaica sau aramaica( in ce o fi fost scris!...) este momentul izgonirii din Rai, care oricit de simplu ar parea el nu s-a produs pe acest pamint, in aceasta intelegere si ratiune cu care operam in descifrarea misterelor. Nu poate fi vorba de...Inainte locuiau in cartierul Lacul Tei iar acum au fost izgoniti in Obor. Ne mintim gindind astfel si ne facem rau.
Eu zic ca suntem mai apropiati de Iad decit de Rai. Deci in consecinta cred ca am fost aruncati "de la un etaj superior al unui zgirie nori" si am lovit cu putere "asfaltul" si continuam sa muscam din el.
iar sub asfalt este Iadul.
|
am crezut si eu un timp ca raiul, gradina edenu-ului unde traiau adam si eva a fost undeva in ceruri sa stiu eu intr-o zona eteriala. dar citind mai mult bibila am ajuns la concluzia ca din moment ce Dumnezeu a facut pe Adam din tarina, si a chemat toate animalele la el sa le dea nume, indica ca ar fii fost pus pe pamint sa traiasca Adam si Eva , nicidecum in ceruri. Un alt motiv pentru care nu cred ca Adam si Eva ar fii trait vreodata in ceruri este pentru ca au fost facuti din materie.Ingerii pot traii in ceruri ca au forma eteriala, dar noi nu cred ca am fost vreodata meniti sa traim in alta parte decit pe pamint. Pamintul a devenit iad cind Satana a fost aruncat din ceruri. Inainte de lupta Arhanghelului Mihail cu Satana, Satana avea libertatea sa umble pe pamint, in ceruri, cum vroia el. Dar a fost invins in lupta si aruncat din Ceruri. Poti citi le GENEZA mai detaliat. Sa-mi spui ce crezi tu dupa ce ai citit.Eu asa am inteles.
|