![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Hristos = Cuvantul Traditie = adaugare la Cuvant. |
Vazand ingerii cazuti ca au fost pacaliti de Mantuitorul, au contraatacat cum se pricep ei mai bine: prin inselare, viclenie si minciuna. Pasul numarul unu a fost sa-i indemne pe arhierei sa-i plateasca pe paznicii Sfantului Mormant ca sa spuna ca ucenicii au furat Trupul Celui ce a inviat a treia zi.
Deci scrierile gnostice nu merita atentia, fiind o trista incercare a celui rau sa-si completeze locurile din iad golite de Iisus Hristos. Eventual sa-l "mantuiasca" chiar si pe Iuda Iscarioteanul, cel care fura bani din punga comuna... |
Filipeni 1:27
27. Să vă purtați numai în chip vrednic de Evanghelia lui Hristos, pentru ca, fie venind eu și văzându-vă, fie nefiind de față, să aud despre voi că stați într-un duh, nevoindu-vă împreună întru-un suflet, pentru credința Evangheliei, Coloseni 1:23 23. Dacă, într-adevăr, rămâneți întemeiați în credință, întăriți și neclintiți de la nădejdea Evangheliei pe care ați auzit-o, care a fost propovăduită la toată făptura de sub cer și al cărei slujitor m-am făcut eu, Pavel. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:41:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.