Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Dumnezeu a dorit o singura religie care sa uneasca toate popoarele lumii... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4777)

sofiaiuga 26.10.2008 20:26:15

Citat:

În prealabil postat de mehiel (Post 96821)
...oamenii in schimb au separat totul dupa propriile interese! Religia este una dintre cele mai mari puteri ale lumii dintotdeauna!

de aceea se grabeste acuma antihrist sa uneasca toate popoarele ..dar ..in numele religiei lui...ecumeniste!:21:

mihailt 26.10.2008 23:43:29

Mai soro Anca Sfantul Apostol Toma a propovaduit pe Domnul nostru Iisus Hristos in India unde a si primit cununa martiriului.
(care este in Asia).
In fragmentul acela se arata ca Duhul Sfant i-a oprit pe aceia (Sfantul Apostol Pavel si Timotei) sa mearga in Asia sa propovaduiasca pe Domnul nostru Iisus Hristos deoarece trebuia sa se duca in alta parte sa propovaduiasca si anume in Macedonia.

Ca sa intelegi iata citatul integral:
"6.Și ei au străbătut Frigia și ținutul Galatiei, opriți fiind de Duhul Sfânt ca să propovăduiască cuvântul în Asia. 7.Venind la hotarele Misiei, încercau să meargă în Bitinia, dar Duhul lui Iisus nu i-a lăsat. 8.Și trecând dincolo de Misia, au coborât la Troa. 9.Și noaptea i s-a arătat lui Pavel o vedenie: Un bărbat macedonean sta rugându-l și zicând: Treci în Macedonia și ne ajută. 10.Când a văzut el această vedenie, am căutat să plecăm îndată în Macedonia, înțelegând că Dumnezeu ne cheamă să le vestim Evanghelia. "

C.tin 27.10.2008 05:25:29

Confuzie!

Citat:

Dumnezeu a dorit o singura religie care sa uneasca toate popoarele lumii...

Eu nu am auzit de un Dumnezeu al religiei. Ci doar de Dumnezeul Iubirii, Rabdarii, Milostivirii, Iertarii... si intru acestea sa fim uniti si nu doar stampilati intr-o religie de mai stiu eu ce culoare...! Caci una e sa traiesti in Adevar, in Ortodoxie si alta e sa fii doar stampilat ca Ortodox.

ciprian77 28.08.2009 12:49:05

toti ne inchinam aceluiasi Dumnezeu dar fiecare popor il numeste si il imagineaza diferit,creatorul e doau unul.

Florin-Ionut 28.08.2009 12:55:44

Biserica se roaga la fiecare Liturghie asa:

Preotul: Unirea credinței și împărtășirea Sfântului Duh cerând, pe noi înșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm.

Strana (credincioșii): Ție, Doamne.

georgeval 28.08.2009 16:57:36

Citat:

...oamenii in schimb au separat totul dupa propriile interese! Religia este una dintre cele mai mari puteri ale lumii dintotdeauna!

M. Eliade in cartea sa "Nostaligia originilor" cauta sa ofere o explicatie cu privire la diversitatea fenomenului religios. Concluzia sa este legata de raportarea omului fata de revelatia divina si fidelitatea fata de aceasta revelatie.

Traditie1 28.08.2009 18:25:47

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 97915)
Eu nu am auzit de un Dumnezeu al religiei. Ci doar de Dumnezeul Iubirii, Rabdarii, Milostivirii, Iertarii... si intru acestea sa fim uniti si nu doar stampilati intr-o religie de mai stiu eu ce culoare...! Caci una e sa traiesti in Adevar, in Ortodoxie si alta e sa fii doar stampilat ca Ortodox.

Asa cred si eu. Altii au religii, noi avem Persoane divine si persoane umane.

Acum, si protestantii zic ca ei au o relatie personala cu isus dar se vede clar ca e doar imaginatia lor, ei nu cauta sa se conformeze lui Dumnezeu ci îl conformeaza pe El potrivit imaginatiei lor si nu pot trece de Scriptura pe care o interpreteaza aiurea, legalist, ca musulmanii curanul.

cristiboss56 29.08.2009 21:26:41

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 162798)
Asa cred si eu. Altii au religii, noi avem Persoane divine si persoane umane.

Acum, si protestantii zic ca ei au o relatie personala cu isus dar se vede clar ca e doar imaginatia lor, ei nu cauta sa se conformeze lui Dumnezeu ci îl conformeaza pe El potrivit imaginatiei lor si nu pot trece de Scriptura pe care o interpreteaza aiurea, legalist, ca musulmanii curanul.

<< Unde se află Duhul lui Dumnezeu, acolo este libertatea >> ( Apostolul Pavel )

tigerAvalo9 29.08.2009 22:44:13

Religia crestina(ortodoxa +catolica) este cea adevarata...la ea ar trebui sa se rezume toate popoarele.

cristiboss56 29.08.2009 23:01:42

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 162948)
Religia crestina(ortodoxa +catolica) este cea adevarata...la ea ar trebui sa se rezume toate popoarele.

Cu un mic amendament Alin : ortodoxă + catolică = ORTODOXA . Fie Voia ta pretutindeni , Doamne ! Amin

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:45:55.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.