Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4804)

mara2008 27.10.2008 18:10:18

azi am fost la spital la Constantin si Catalina

multumesc intai pentru intelegerea si rugaciunile voastre,am fost la ei la spital,s-au bucurat foarte mult si pentru cas le-am putut lasa 2 carticele,una de rugaciuni una despre VIATA PARINTELUI ARSENIE BOCA,se sinte foarte rau,oricand se poate sufoca,azi a avut 2 crize,sau bloca rinichi,se roaga sai usureze Dumnezeu suferinta,cu greu mi-am tinut lacrimile,am plans pe drum pana acasa,si ma rog pentru ei alaturi de famili voastra de pe forum,cuvintele sant putine sa va arat multumirea mea.

beliver 27.10.2008 21:05:47

Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra.

Am putea sa ne hotaram pentru un acatist al unui sfant si sa hotaram si o ora la care sa citim mai multi acest acatist pentru aceasta familie,sa facem ceva concret noi.Pentru ca stim ca daca doi sau trei se unesc in rugaciune pentru un scop nobil si Dumnezeu ajuta!

ANITZA 27.10.2008 21:18:43

SF.Nectarie`

Mara ,citeste acatistul sf.Necatrie si du-le la spital mir de la candela sfantului-mare ajutator la bonavi de cancer.Man.RADU vODA DIN bUCURESTI.
cUMPARA CARTEA CU VIATA SFANTLUI

ANITZA 27.10.2008 21:25:59

Am scris la repezeala .In carte gasesti si minuile ,poate i le citeste sotia .
S-a spovedit Constantin?
Daca nu ,adu-i un preot, bun duhovnic.

mara2008 28.10.2008 04:40:43

multumesc

da s-a spovedit,impartasit,voi cauta azi viata sfantului si acatistul ,de stiam de ieri il lasam,de acord si cu acel acatist,voi incerca sa cer acel ulei sper ca azi,,,alegeti care acatist si ora sa-i ajutam,multumtesc din inima,

MarinaAlca 28.10.2008 05:44:51

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 98044)
da s-a spovedit,impartasit,voi cauta azi viata sfantului si acatistul ,de stiam de ieri il lasam,de acord si cu acel acatist,voi incerca sa cer acel ulei sper ca azi,,,alegeti care acatist si ora sa-i ajutam,multumtesc din inima,

Intrucat Beliver a venit cu initiativa asta frumoasa, ma alatur si eu rugaciunii , impreuna cu voi, pentru Constantin si Catalina... si pentru ca
boala bietului om nu asteapta,trebuie sa ne hotaram mai repejor...asadar, indraznesc sa propun ACATISTUL SFANTULUI NECTARIE, care a usurat durerea multor suferinzi de aceasta boala urata!!!
Ce ziceti?? Cu ora probabil ca va fi mai greu, ptr ca fiecare are activitati diferite la ore diferite... dar cu siguranta, Sfantul Nectarie va privi la bunavointa noastra, chiar daca nu vom izbuti cu totii a citi exact la aceiasi ora!:6:

ANITZA 28.10.2008 08:43:58

O sa incercam sa citim acatistul ,dar si minunile daca i le citeste cu o iconita alaturi s-ar putea sa il ajute.

podolski_2 28.10.2008 09:20:07

Nu prea avem cum cu ora fixa.
Particip si eu . Scrieti perioada.

ionela7 28.10.2008 09:22:26

Am si eu o propunere, sa citim si astazi dar si maine ca tot e miercuri sa tinem post si sa ne rugam pentru Constantin, sa citim acatistul Sf Nectarie si Paraclisul Maicii Domnului. Eu cel mai bine ma rog dimineata inainte sa se trezeasca cei din casa si seara (noaptea) tarziu dupa ce toti dorm. Putem citi asadar acatistul dupa 23, daca nu fiecare cum si cand poate, intentia este foarte importanta. Doamne ajuta

mara2008 28.10.2008 16:18:08

multumesc

deacord cu acatistu sf nectarie si paraclisul maici domnului si pot maine,sau prpun o ra 21-22 cand cred ca toti santem acasa,23 s-ar putea sa fiu ajunsa de oboseala,cred 22 ar fi cea mai potrivita ,ce ziceti asta seara ?sau maine dim la 8?

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:51:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.