Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5180)

cristiboss56 27.12.2008 21:18:15

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 106033)
Sa traiesti, sa fii sanatos si sa ne fii alaturi si pe viitor :36:

Sa fi binecuvantat draga Constantin !

heaven 27.12.2008 21:44:31

La multi ani,Cristiboss!

cristiboss56 27.12.2008 21:47:47

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 106037)
La multi ani,Cristiboss!

Multi ani si tie , in sanatate, impliniri si bucurii !

patinina34 27.12.2008 22:09:02

:36::25:la multi ani cristian -stefan!!!!!!!!!

cristiboss56 27.12.2008 22:45:03

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 106041)
:36::25:la multi ani cristian -stefan!!!!!!!!!

Multumesc mult ! Sti ce-mi doresc cu adevarat, ca atati ani cati or mai fi, sa fie cu folos, pentru ca imi dau seama mai mult ca ori cand, cat de repede au trecut anii. Incredibil de repede si mult mi-as dori sa mai dau inapoi timpul cu mintea de acum, dar stiu ca-i imposibil si pe zi ce trece imi dau seama de nimicimea mea si regret mult de cele ce puteam sa le "remediz" la timp. Nu mai am timp de pierdut iar gandul ca acum poate fi ultima clipa, ma macina si in acelasi timp ma obliga imens in calcularea fiecarui pas, gest, gand, vorba . . .

tigerAvalo9 27.12.2008 22:45:57

Citat:

În prealabil postat de nelamuritul (Post 106028)
La multi ani si lui Cristian si lui Ratacitorul ca nu i-am zis ieri...si la toti crestinii...Sarbatori fericite!

A fozt ziua Ratacitorului?LA MULTI ANI Ratacitorul ,sa ai parte de tot ce iti doresti dar nu in ultimul rand de sanatate.La multi ani
Scuze nu am stiut.

cristiboss56 27.12.2008 22:49:42

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 106053)
A fozt ziua Ratacitorului?LA MULTI ANI Ratacitorul ,sa ai parte de tot ce iti doresti dar nu in ultimul rand de sanatate.La multi ani
Scuze nu am stiut.

La multi ani si fratelui nostru . Ama aflat si eu pe alte cai, trimitindu-i un m.p. La multi ani !

geo.nektarios 27.12.2008 23:17:21

La Multi Ani cu MANTUIRE!!!

...nu vreau sa fiu mai "special", ci asa cum sunt, si vreau sa iti spun ca NU este intamplator ca ziua fratiei tale de nastere sa fie de ziua PRIMULUI martir al Crestinatatii: Sf.Stefan (desi nu-i porti numele, dar "Christian" este echivalentul lui "Hristofor/Christofor" => purtator de Hristos) care a fost UN MARTURISITOR DEPLIN, infocat, ravnitor, luptator... asa ca FRATIA TA!!!
Nu vreau sa iti "urez" ci iti DORESC ca Sf.Stefan sa isi reverse IUBIREA sa si Ravna sa pentru Dragostea lui Hristos si sa te "umpli de Duhul Sfant" sa fii si tu MARTURISITOR al Domnului Hristos ca sa te incununeze in cetele Sfintilor, unde este adevarata Desavarsire!
Dumnezeu sa iti Binecuvinteze familia si sa va daruiasca tuturor numai BUCURII si MANTUIREA SUFLETELOR! Amin!!!
LA MULTI ANI!!!

cristiboss56 27.12.2008 23:47:50

Citat:

În prealabil postat de geo.nektarios (Post 106056)
...nu vreau sa fiu mai "special", ci asa cum sunt, si vreau sa iti spun ca NU este intamplator ca ziua fratiei tale de nastere sa fie de ziua PRIMULUI martir al Crestinatatii: Sf.Stefan (desi nu-i porti numele, dar "Christian" este echivalentul lui "Hristofor/Christofor" => purtator de Hristos) care a fost UN MARTURISITOR DEPLIN, infocat, ravnitor, luptator... asa ca FRATIA TA!!!
Nu vreau sa iti "urez" ci iti DORESC ca Sf.Stefan sa isi reverse IUBIREA sa si Ravna sa pentru Dragostea lui Hristos si sa te "umpli de Duhul Sfant" sa fii si tu MARTURISITOR al Domnului Hristos ca sa te incununeze in cetele Sfintilor, unde este adevarata Desavarsire!
Dumnezeu sa iti Binecuvinteze familia si sa va daruiasca tuturor numai BUCURII si MANTUIREA SUFLETELOR! Amin!!!
LA MULTI ANI!!!

Sa traiesti Geo draga si-ti multumesc pentru multele tale invataminte . Mi-au fost de un real folos. Apropo, ma cheama dupa botez si Stefan, adica Cristian Stefan, iar Sf. Stefan a fost primul Sfant ce l-am cunoscut in primii ani de viata, printr-o icoana foarte veche ce o am si acum dupa 52 de ani. Cred ce este o icoana ce depaseste 100 de ani. Asa l-am cunoscut intaia oara pe Sfantul ce-i port numele si in a carei zi, m-am nascut.

tigerAvalo9 27.12.2008 23:51:21

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 106062)
Sa traiesti Geo draga si-ti multumesc pentru multele tale invataminte . Mi-au fost de un real folos. Apropo, ma cheama dupa botez si Stefan, adica Cristian Stefan, iar Sf. Stefan a fost primul Sfant ce l-am cunoscut in primii ani de viata, printr-o icoana foarte veche ce o am si acum dupa 52 de ani. Cred ce este o icoana ce depaseste 100 de ani. Asa l-am cunoscut intaia oara pe Sfantul ce-i port numele si in a carei zi, m-am nascut.

O icoana ce depaseste 100 de ani? Ma intreb cum o arata.Sa inteleg ca este Sf.tau ocrotitor.Numai bine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:30:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.