![]() |
Talmudul nu este cartea sfanta a evreilor.Torah este cartea sfanta a lor.
Scrie undeva in Biblie ca noi trebuie sa ne ferim de evrei,ca sunt niste nenorociti?Nu cred. Stiti foarte bine ca Dumnezeu le-a pus un val peste ochi ca sa nu-L accepte pe Hristos,asta nu inseamna ca noi trebuie sa-i uram sau sa-i vorbim de rau.Ei sunt fratii nostri.Dumnezeu i-a iertat pentru ca L-au omorat pe Hristos,oare suntem noi mai presus decat El incat sa nu-i iertam? |
|
Citat de pe wikipedia despre Torah: The Torah is the most holy of the [COLOR=#002bb8]sacred writings[/COLOR] in Judaism
Citat de pe wikipedia despre Talmud:The Talmud is a record of [COLOR=#002bb8]rabbinic[/COLOR] discussions pertaining to [COLOR=#002bb8]Jewish law[/COLOR], [COLOR=#002bb8]ethics[/COLOR], customs, and history. It is a central text of mainstream [COLOR=#002bb8]Judaism[/COLOR], second only to the [COLOR=#002bb8]Hebrew Bible[/COLOR] in importance. Ei acum se iau dupa Talmud,nu se mai iau dupa Torah.Dar asta nu inseamna ca este sfanta.Iar Torah,o consideram si noi sfanta,pentru ca o avem si noi. Eu stiu ca evreii sunt dusmanii crestinismului si stiu ca vom suferi mult din cauza lor dar sti ce spune Dumnezeu?Cine se ia de poporul Israel,se ia de lumina ochilor Mei. pentru mine,evreii sunt niste frati care au luat-o pe o cale gresita.Dar daca n-ar fi asa,atunci Biblia ar fi mincinoasa.Caci ea spune ca evreii nu-L vor recunoaste pe Hristos.Deci cum as putea sa-i judec ca-L urasc pe Hristos,cand Insasi Biblia o spune ca asa va fi pana in zilele din urma? |
|
|
|
Citat:
|
vroiam sa va intreb daca stiati asta.. :1:
|
"[SIZE=3]Parintele Manaweil Musallam, reprezentant al Patriarhatului Latin din Gaza, a confirmat pentru Sam Bahour, jurnalist palestiniano-american, ca fetita din imagine, Christine, crestin-ortodoxa, a murit, in timpul unui raid aerian israelian, in urma unui colaps.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3]A fost ucisa de frica, fiind coplesita de pericol si afectata nevrotic de la inceperea razboiului, asa cum sunt foarte multi copii, afirma parintele. Locuia in zona Al-Remal din Gaza. In timpul unui bombardament din a 7-a zi de razboi, vineri, 2 ianuarie, a cazut la pamant. Tatal ei, de profesie medic, a incercat sa o ajute dar fetita a murit in bratele sale, pana sa ajunga la spital. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!" (Victor Roncea)http://img397.imageshack.us/img397/4724/45964545fo8.jpg[/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] |
Ingrozitor ceea ce se intampla in Gaza!Stie cineva cauzele conflictului dintre cele doua popoare?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:59:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.