![]() |
BOR este sigura ca Pr. Justin l-a scris! :3:
Ori astia nu sint amatori ca noi, verifica au purtatori de cuvint samd! |
Si mai am inca ceva de adagat pentru "ortodoxii" care de cand Daniel e patriarh nu canta alta melodie decat "Daniel masonu' si ecumenistu'/ Gata s-a dus haru de la BOR, ce ne facem muica ca ne ia dracu acu"... in primul rand nu aveti cum sa va dovediti afirmatia ca ii mason, in afara de "argumentele" de pe internet care nu valoareaza doi bani si pe care fac ceva din 3 litere...in al 2lea rand uita-ti ca pavel spune sa va supune-ti inaltelor stapaniri ca oricum o iei tot de la Dumnezeu sunt, sau uita-ti ca regele David refuza sa-l uciga pe Saul care desi a luat "pe ulei" regele David il socotea tot unsul Domnului.
Si apoi scopul forumului este sa discutam despre ortodoxie nu sa barfim ca in "poiana lu' iocan" sa criticam pe un ierarh sau pe altu numa pe baza unor informatii de pe internet, de aceea as ruga pe Admin ca topicurile cu critici de astea aiurea sa le stearga iar userii care fac afirmatii de genu ca "Daniel e tralala si la la" , fara a-si sustine afirmatiile cu dovezi concrete SA FIE BANATI |
Nu cred ca barfim... poate suntem putin mai comunicativi ca de obicei. Ca sa fie barfa in primul rand trebuia spus cu rautate si nu cred asta, doar s-a incercat sa se dea niste raspunsuri si sa se scoata in evidenta adevarul. Cu ceva timp in urma si Pr. Papacioc a fost acuzat, de ce oare toti ,marii duhovnici ai tarii sunt denigrati? Oare acesti pr. tineri care au functii mai inalte au dus viata lui Cleopa, Papacioc, Parvu si altii? Ei sunt si vor ramane niste repere pt cei care au urechi sa auda, ochi sa vada si dorinta de a pastra dreapta credinta.
|
Citat:
|
Stirea nu e data pe basilica.ro
|
A indemna la mucenicie fara o argumentare serioasa este,asa cum a mai spus cineva aici,totuna cu ce fac musulmanii radicali care darama si distrug in numele lui Mahomed,si mai ales care au ceva in mod special cu Globalizarea,desi ei se folosesc de asta si calatoresc in toata lumea semanad panica si teroare.Nu uitati ca aceste masuri de securitate se iau mai ales cu justificarea luptei impotriva terorismului,deci iata unde duce radicalismul si sinuciderea mascate in spatele unei asa zise lupte impotriva "balaurului mason,americani,sionisti,etc".
Apoi,daca nu stiati,Justin Parvu este un antisemit pe fata,la el in manastire isi au adapostul tot felul de antisemiti,de antiamericani,si alti anti,care pot mai degraba deveni antihristi,prin ura pe care o propaga. Mai apoi,il acuza pe Daniel,patriarhul de ecumenism,ca este mason,si mai pe toti ierarhii,ei fiind in extrema opusa,adica antisemiti si vadit extremisti de dreapta. De ce credeti ca Mnastirea lui are hramul Sf Arhangheli Mihail si Gavriil,pentru ca PR Justin este un vadit admirator al "legiunii Arhanghelului Mihail",ca si Papacioc,care de altfel a si facut parte din ea.De aceea comunistii i-au si pus la racoare,iar acum sunt considerati mari martiri crestini,cand de fapt nu dragostea crestineasca de popor i-a varat in temnitele comuniste,ci orientarea politica zgomotoasa de extrema dreapta. Asa incat,mai bine cugetam cu discernamant la ceea ce auzim si vedem,ca nu oricine a facut puscarie pe vremea comunistilor a fost un martir crestin. |
Nu pot decat sa dau dreptate si lui Valentin si lui Vlad-Sergiu.
|
Cred ca adevarul e împartit, si la Petru Voda e exagerare si la Patriarhie e prea putina simtire parusica.
|
Poate ar trebui sa ne trezim intr-adevar. Sa nu facem ceea ce am facut si cand parintele Antim (Sihastria) a fost oprit de a savrasi Sfanta Liturghie pentru ca NU a vrut sa primesca in Altar catolici. Daca BOR il ponegreste pe parintele Iustin poate ca ar trebui NOI poporul/biserica [COLOR=Red]sa iesim in strada sa aratam ca il iubim/respectam pe Avva Iustin Parvu![/COLOR] Mergem la Bucuresti fratilor?? sau dormim acasa linistiti?? Tocmai am venit de la Maslu si parintele ne-a vorbit in biserica despre acest comunicat, a facut apel la noi si la constiinta noastra sa il sprijinim ( sa semnam documentele de[COLOR=Red] refuz[/COLOR] a acestor buletine) pe Avva Iustim . Sprijinidu-l pe sfintia sa ne spirjinim de fapt pe noi insine..
|
Citat:
Poate recitesti mesajul parintelui ca sa vezi ca nu are orientare politica. poti fi de dreapta, sau de mijloc, sau de mai stu eu unde.... aici e vorba de altceva decit politica. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:41:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.