Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Vine al treilea razbel mondial! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5566)

Mihai3 06.02.2009 20:12:26

Citat:

În prealabil postat de baniutilizati (Post 114388)
Foarte, cand acesti satanisti nu-ti pot face nimic nici cand le mai torn smoala pe gat.

ce prietenos esti.

vsovi 06.02.2009 20:16:39

"Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le spun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice."

exact, cam asha am observat shi eu...
ceva de genul asta cred ca este

vsovi 06.02.2009 20:19:07

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 114392)
"Mașinațiile din spatele tuturor acestora le zămislește sionismul internațional, finanțatorul internațional, care se numește America. Sioniștii sunt America, ea de fapt nu există. Deci, aceștia după ce primesc mesajele sataniste, le spun înainte Vaticanului, acesta le preschimbă în planuri și în continuare cheamă Islamul să le aplice. Acesta este modul în care funcționează astăzi planurile satanice."

exact, cam asha am observat shi eu...
ceva de genul asta cred ca este

am observat de afara, dar razboiul nu mai este spre pocaintza ci spre distrugere... duhovniceasca shi trupeasca... nu va ashteptatzi la pacpac shi bum bum... ci ca o sa va lepadatzi de credintza... shi o sa o imbratzisatzi pe a lor...

cristiboss56 06.02.2009 20:23:07

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 114395)
am observat de afara, dar razboiul nu mai este spre pocaintza ci spre distrugere... duhovniceasca shi trupeasca... nu va ashteptatzi la pacpac shi bum bum... ci ca o sa va lepadatzi de credintza... shi o sa o imbratzisatzi pe a lor...

E mult mai rau si mai dureros decat daca era, asa cum spui, pacpac shi bum bum. . .

alx 06.02.2009 20:35:49

Domnule Cristian, observ ca dracusorul iar v-a vizitat gandurile de curand; doresc sa aflu mai multe despre acesta, cum il cheama, cati ani are, ce ii place. Multumesc.

cristiboss56 06.02.2009 20:41:04

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 114403)
Domnule Cristian, observ ca dracusorul iar v-a vizitat gandurile de curand; doresc sa aflu mai multe despre acesta, cum il cheama, cati ani are, ce ii place. Multumesc.

Pai stimata , daca de dracusor vorbiti, il cheama cum ii zice, e batran rau , si adora oameni precum dumneata.

alx 06.02.2009 20:48:48

E batran si ii plac persoanele ca mine... deci asa; se da la persoane de sex feminin tinere; ce mosneag cu apucaturi urate (seamana cu unele "vedete" prezentate la TV). Am sa il trag de ureche daca il vad si ii spun sa ii fie rusine.

cristiboss56 06.02.2009 20:58:27

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 114413)
E batran si ii plac persoanele ca mine... deci asa; se da la persoane de sex feminin tinere; ce mosneag cu apucaturi urate (seamana cu unele "vedete" prezentate la TV). Am sa il trag de ureche daca il vad si ii spun sa ii fie rusine.

Pai cam nu tine cont de sex ! Iar de ureche cam greu sa-l tragi. E viclean, rau, trufas si neiertator. Te-atrage in cursa lui murdara si scapare nu mai ai. Dovada ? Propria-ti privire din avatarul tau ( asta asa, ca un simplu exemplu ) . Stimata, te rog totusi sa ma scuzi dar ne indepartam de la topic si vorba lui vsovi, fac pocpoc, bum bum , ceilalti colegi d'ai nostri si nu se stie , unde-ti sare schija . . .

Anca-Miha 06.02.2009 21:04:31

Citat:

În prealabil postat de mihailt (Post 114333)
Cica a "proorocit" "cuviosul Paisie Aghioritul" ca se va bate rusii cu NATO!

Stai, Mihaile, ca inca nu au intratzilele in sac! Mai ieri credeam ca mai e mult pana la Apocalipsa, si iata ca semnele venirii antihristului sunt vizibile.
Chiar daca nu intelegem noi aceste proorocii, sa asteptam si sa vedem ce aduce viitorul.
Totusi nu cred ca se cade sa le luam in zeflemea, caci nu suntem noi mai luminati decat Cuviosul Paisie Aghioritul.
Prevad ca iar vei sfarsi prin a-ti cere scuze...

scrabble 06.02.2009 21:05:01

Adevarul e ca arata precum Marilyn Manson.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:47:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.