Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   A plans icoana Maicii Domnului de la manastirea Pr. Iustin Parvu (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5610)

geo.nektarios 11.02.2009 02:39:27

Citat:

În prealabil postat de pitulicea (Post 115413)
Maica Domnului ne vorbeste! Maica Domnului ne povatuieste!

[SIZE=4] ...prin LACRIMILE Ei, ne arata cum TREBUIE sa ne rugam... adica cu LACRIMI!!! [/SIZE]

patinina34 11.02.2009 03:09:52

Da, cred ca vremuri tulburi ne asteapta daca pana si Icona a plans!!!

Traditie1 11.02.2009 09:30:40

Deci a aparut un articol în Ziua si gata, e semn de la Dumnezeu?

În articol spune

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Petru Voda din Moldova a plans duminica cu mir, fapt observat de credinciosii adunati in numar mare, au relatat calugarii de la fata locului, care ne-au transmis si fotografia icoanei.

Eu nu înteleg, cum a fost observat de credinciosi ca e vorba de mir? L-au mirosit, pipait?

geo.nektarios 11.02.2009 10:13:40

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 115491)
Deci a aparut un articol în Ziua si gata, e semn de la Dumnezeu?

În articol spune

Icoana Maicii Domnului de la Manastirea Petru Voda din Moldova a plans duminica cu mir, fapt observat de credinciosii adunati in numar mare, au relatat calugarii de la fata locului, care ne-au transmis si fotografia icoanei.

Eu nu înteleg, cum a fost observat de credinciosi ca e vorba de mir? L-au mirosit, pipait?

...se simte mirosul fratele meu... se vede ca nu e apa... care ar curge repede... picaturile de mir curg mai lin... se preling...am vazut si eu o astfel de icoana, la 2 ore dupa ce a inceput sa planga.... NU va pot spune ce fiori am simtit....

Traditie1 11.02.2009 10:16:11

Si ce e cu toate aceste icoane care plâng? Care e mesajul transmis de Dumnezeu? E acelasi la toate sau diferit?

alx 11.02.2009 12:21:32

"mir" inseamna pace in limba rusa; sa fie semn ca rusii vor sa se impace cu noi?

laurschepsis 11.02.2009 15:07:42

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 115538)
"mir" inseamna pace in limba rusa; sa fie semn ca rusii vor sa se impace cu noi?

Doamne-ajuta!

Vezi, sora mea, cum reusesti sa superi oameni care nu ti-au facut nimic? Vezi unde ajungi cand folosesti doar creierul pentru a intelege?

Doamne-ajuta!

alx 11.02.2009 15:19:15

laurschepsis, te rog argumenteaza cum am suparat gandindu-ma la rusi, datorita cuvantului "mir". Tot este legat de creier, decizii, modul de interpretare a informatiei receptionate prin receptori, perceptia realitatii. Nu gandesti cu mana, inima, urechea, piciorul, ficatul, unghia, etc. Creier in sensul de subconstient-constient-hiperconstient in tot ansamblul sau, de la materie grosiera, la energie subtila.

Anca-Miha 11.02.2009 15:26:50

Dar cum argumentezi tu , Alx, faptul ca identifici mirul, care a curs din icoana Maicii Domnului cu cuvantul mir din lba rusa? Cam ce fel de logica este aceasta? Sau iti bati joc de cele sfinte?!?

geo.nektarios 11.02.2009 15:54:30

[SIZE=4]...prin LACRIMILE ce curg din icoana, din ochii Maicii Domnului, trebuie sa intelegem cum TREBUIE sa ne rugam... adica cu LACRIMI!!! (Arhim.Teofil Paraian)[/SIZE]

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:58:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.