![]() |
Cel mai usor e sa dai vina pe preot.
Ceva nu e in ordine cu o relatie de aproape un deceniu, nesoldata cu o casatorie. Daca cei doi se despart dupa 10 ani de convietuire in comun, consider acesti ani ca fiind aruncati pe apa sambetei. |
Citat:
Scoala nu are nici o legatura cu casatoria, in afara daca invata non-stop. Ma gandesc ca mai mult e un pretext ca sa mai amanati putin, si cel mai bine ar fi sa te gandesti bine, bine daca merita sa continui... |
Parintii mei au investit bani in educatia mea la facultate...tata lucreaza din greu pt noi desi are 62 ani. Imi este rusine sa le zic ca el la 29 ani e inca la liceu si nici nu lucreaza, ca tatal lui si nici fratele nu lucreaza si ca ii intretine din munca cu ziua...mama lui. De aceea prefer sa astept pana termina liceul, se angajeaza la un servici stabil. Consider ca parintii mei nu au cereri nemaipomenite de la mine si nu vreau sa ii dezamagesc. Ei vor sa ma casatoresc cu un baiat care are un serviciu..si e normal. Mentionez ca prietenul meu s-a apucat mai tarziu de liceu pentru ca a facut sport...crezand ca va reusi in viata prin asta si ca studiile nu l-ar ajuta. Iar parintii nu l-au sfatuit niciodata sa faca si scoala. In primii 3 ani de relatie nu mi-a spus nici mie ca intrerupsese liceul ...dar cum am aflat l-am indrumat sa se apuce.
|
Drept sa-ti spun, continui sa ma uimesti... Deci tu in acesti 9 ani ai avut timp sa-ti faci facultate si el inca nu si-a terminat liceul?
Mai ramane sa isi gaseasca si de lucru, dar e cam greu cu criza financiara. Poti sa socotesti chiar mai multi ani de asteptare pana ce toate conditiile sunt implinite. Criza va tine destul de mult si e abia la inceput. Vezi, din acest motiv tinerii trebuie sa inceapa cu nunta si sa le faca pe celelalte dupa aceea. Nu scoala; aceasta trebuie facuta la timul ei, adica la tinerete, inainte de cununie pe cat posibil. |
Ieri parintii prietenului meu au fost la manastirea Cotmeana la acel preot clarvazator dupa cum se spune. Acesta a spus despre mine si despre el ca ne vom casatori si vom fi fericiti....contrar la ce a zis preotul de la manastirea de langa Bucuresti (care a zis ca ne vom desparti). E clad ca cel putin unul din ei minte. Eu incep sa imi pierd increderea in preoti...
|
Oameni buni,nu exista preoti care sa prezica,asa ca nu este nici o problema daca aveti dubii,sau daca sunteti dezamagiti,oricum acestia nu exista,sau,cel putin,nu ar trebui sa existe din punct de vedere crestinesc.Orice om de buna credinta,sau duhovnic adevarat va poate confirma aceasta.
Cei care fac astfel de lucruri,probabil sunt preoti care abuzeaza de statutul lor,cu un exces de zel,sau cu o tendinta ratacitoare de la adevarata credinta. |
Si de ce mergi la preot ,vrei sa stii daca e bine sa ramai cu el ?
Cel mai bine te poate sfatui duhovnicul ,saracia nu e un motiv sa stati necununati. Sau sa te rogi sa te indrume Dumnezeu ce cale sa iei. Doi tineri credinciosi care stau impreuna trebuie sa se cunune. De fapt asta e valabil pentru toti tinerii ,e la moda casatoria de proba acum. |
Citat:
|
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:42:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.