Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Pensia sociala (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5678)

silverstar 20.02.2009 19:18:48

[quote=nastac_miruna;117395]
:57: Ma gandesc daca voi va numiti crestini-ortodoxi?quote]

[COLOR=green]Exact, sunt și creștin și ortodox. Și tocmai de aceea mă înclin în fața omului muncitor. Știi câți oameni primesc pensie de mizerie după o viață de muncă? Nu am nimic cu oamenii bolnavi, cu cei care efectiv au nevoie de ajutor ca să trăiască. Mă revoltă cei care nu au muncit niciodată și care totuși primesc ajutor de la stat. De ce, pe ce criteriu? [/COLOR]
[COLOR=green]N-ai înțeles nimic din ce am scris. [/COLOR]
[COLOR=green]Am întrebat dacă se vrea uniformizarea noastră? Măcar pricepi sensul întrebării? Se pare că nu... [/COLOR]

adrian010155 20.02.2009 19:24:57

Citat:

În prealabil postat de nastac_miruna (Post 117395)
[COLOR=green]...[/COLOR]
Rusine, ca mai postati si pe un site crestin ortodox!!! Judecati numai cu creierul "din dotare"!!!! Unde va este INIMA???

Te-ai necajit rau Miruna. Nu face bine. Ai si tu partea ta de dreptate dar nu ai inteles exact la ce ne referim in discutie. Cand nu intelegi bine, bine, este recomandat sa mai intrebi, pentru lamuriri suplimentare si dupa aceea sa te pronunti, mai ales cand esti tentata sa dai cu barda.

peps 20.02.2009 19:29:47

Doamne ajuta!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pt. a i se acorda acest ajutor social?
Ma intereseaza pt. mama, care toata viata a fost casnica. Este in varsta de 60 ani.
Va multumesc.

nastac_miruna 21.02.2009 00:49:53

Citat:

În prealabil postat de adrian010155 (Post 117841)
Te-ai necajit rau Miruna. Nu face bine. Ai si tu partea ta de dreptate dar nu ai inteles exact la ce ne referim in discutie. Cand nu intelegi bine, bine, este recomandat sa mai intrebi, pentru lamuriri suplimentare si dupa aceea sa te pronunti, mai ales cand esti tentata sa dai cu barda.

Cine suntem noi sa judecam pe altii? Nu avem incredere ca Bunul Dumnezeu face dreptate cu fiecare din noi?
Nu eu sunt cea suparata ci cei care sunt contrariati ca este nedreptate pe pamant! O fi, nu spun ca nu este! Dar suntem niste bieti trecatori pe "aici", si eu stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor , dar si foarte drept! Nu lasa nimic neindreptat!
Si cei care nu vor sa munceasca cred ca sunt bolnavi sau fara credinta, deci ar trebui sa ne rugam si pentru ei!

nadia.r 21.02.2009 08:51:55

Citat:

În prealabil postat de peps (Post 117842)
Doamne ajuta!
Ce conditii trebuie sa indeplineasca cineva pt. a i se acorda acest ajutor social?
Ma intereseaza pt. mama, care toata viata a fost casnica. Este in varsta de 60 ani.
Va multumesc.

daca nu are un alt venit financiar sau agricol se face un dosar cu cerere la primarie,se face ancheta socialasi se constata daca are sau nu dreptul la venit social

ioan_si.atat 21.02.2009 11:07:56

Citat:

În prealabil postat de nastac_miruna (Post 117893)
Cine suntem noi sa judecam pe altii? Nu avem incredere ca Bunul Dumnezeu face dreptate cu fiecare din noi?
Nu eu sunt cea suparata ci cei care sunt contrariati ca este nedreptate pe pamant! O fi, nu spun ca nu este! Dar suntem niste bieti trecatori pe "aici", si eu stiu ca Dumnezeu este bun si iubitor , dar si foarte drept! Nu lasa nimic neindreptat!
Si cei care nu vor sa munceasca cred ca sunt bolnavi sau fara credinta, deci ar trebui sa ne rugam si pentru ei!

[COLOR=blue] Miruna, e adevarat ca suntem "niste bieti trecatori" si ca Dumnezeu este drept, dar nici nu putem fi impasibili la nedreptatile din jur. Daca ne vom obisnui asa toleranti cu aceste nedreptati, atunci nici cei care pot lua masuri pentru stoparea lor, nu vor face nimic. Sa ne rugam pentru lenesi si pentru atei, dar sa nu-i incurajam !

Doamne-ajuta! [/COLOR]

peps 21.02.2009 12:13:44

Citat:

În prealabil postat de nadia.r (Post 117921)
daca nu are un alt venit financiar sau agricol se face un dosar cu cerere la primarie,se face ancheta socialasi se constata daca are sau nu dreptul la venit social

Multumesc frumos, Nadia.

nadia.r 21.02.2009 12:15:35

cu multa placere,sper sa-ti ajute

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:31:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.