Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   România pe calea pierzaniei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5876)

janina 18.03.2009 10:46:07

Aș putea să spun și eu foarte multe legate de corupție legate de topic de exemplu -de Ong-uri Protecția Copilului pt că am lucrat în domeniu dar Dumnezeu mi-a ajutat și pe unde am fost am văzut că e la fel-adică corupție-(pile )Am motivele mele să cred că nu trebue să judecăm cît de greu ar fi într-un servici domeniu corupt- .Fiind acolo am promovat mai departe . Aveam mereu tendința să spun tot ce se perece acolo cu acei copii să fac reclamații și după ce am plecat! -(mi-am dat demisia ) dar Dumnezeu m-a ținut să nu fac rău .Știam că acei copii sînt lăsați de izbeliște de societate , (copii cu handicap) de-și erau și copii cu potențial , cum e să te angajezi în acest domeniu și multe altele .Să ne rugăm Domnului pt acești oameni ai corupției și să nu ne mai mire nimic -sîntem creștini nu?
chiar dacă e greu și va fi mereu țara tuturor posibilităților Dumnezeu va fi alături de creștini

dorinastoica14 18.03.2009 10:56:30

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123081)
[COLOR=green]Ce este bun în România? Poți să-mi spui și mie? De mult nu am mai auzit/citit ceva tonic... [/COLOR]

[COLOR=green]Ne amăgim, ne bucurăm că trăim într-un "dolce farniente", că avem acolo un venit... Nu facem nimic, nu ne implicăm, nu ne revoltăm. [/COLOR]
[COLOR=green]S-o facă alții, nu-i așa?[/COLOR]

Fii serioasă! Am încercat să fac ceva în biserica de care aparțin și am fost aruncată afară fără ca nimeni să-mi ia apărarea.Să facă acei care se laudă că au dat jos comunismul!

silverstar 18.03.2009 13:41:42

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 123121)
Fii serioasă! Am încercat să fac ceva în biserica de care aparțin și am fost aruncată afară fără ca nimeni să-mi ia apărarea.Să facă acei care se laudă că au dat jos comunismul!

[COLOR=green]Chiar că n-am vrut să te supăr. Ce-ai sărit așa pe mine? [/COLOR]
[COLOR=green]Mai cu milă, te rog...[/COLOR] :79:

silverstar 18.03.2009 13:44:32

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 123116)
:105:

Spuneam ca cine face asa ceva a avut model bine "prelucrat" deja de altii, din pacate.
Cum de ai inteles totul pe dos? E posibil ca rastalmacesti chiar orice cuvintel? Iti da asa o satisfactie?

[COLOR=green]dorinastoica14 - te rog, scuză-mă. Mesajul in intregime este pentru patinina34...
[/COLOR]

scrabble 18.03.2009 14:47:45

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 123121)

Daca nu va e cu suparare, puteti detalia intamplarea?

dorinastoica14 18.03.2009 15:14:15

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123148)

Iartă-mă dar sub blâdețea firii mele se ascunde un om tare rebel iar postările tale nă incită.Ți-am mai spus și altă-dată că semănăm!:6:

silverstar 18.03.2009 16:23:15

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
[COLOR=#008000]Problema e ca la fiecare persoana bineintentionata si care doreste sa schimbe lucrurile, sunt cel putin 20 care ii dau in cap…Am trecut si eu prin așa ceva, ani la rand am fost terorizată în școală... Stiu cum este considerat un om care - simplu - vrea sa munceasca pentru ca de asta e platit. :17: [/COLOR]

Anca-Miha 18.03.2009 22:29:41

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123181)
[COLOR=#008000]Problema e ca la fiecare persoana bineintentionata si care doreste sa schimbe lucrurile, sunt cel putin 20 care ii dau in cap…Am trecut si eu prin așa ceva, ani la rand am fost terorizată în școală... Stiu cum este considerat un om care - simplu - vrea sa munceasca pentru ca de asta e platit. :17: [/COLOR]

Bine, bine, dar ce propui in legatura cu topicul deschis de tine? Cam ce ar fi de facut in situatiile mentionate de tine?
Si as vrea sa stiu daca prin acele fapte este incriminat tot poporul roman?

99_Estera 18.03.2009 23:58:47

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123181)

Adica vrei sa zici ca vrajmasul diavol nu doarme niciodata ca stie ca are putin timp si mugeste pe cine sa inghita!

cei care dau in cap sunt stapaniti de el!

clar

silverstar 19.03.2009 07:24:39

[COLOR=green]Născuți pentru organe și alocații :29:[/COLOR]
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2...si-organe.html

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:16:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.