Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Caut un acatist... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6085)

cristiboss56 23.04.2009 07:07:18

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 130156)
In acest caz ai cumva icoana de care vorbesti?

Mi-ar place s-o vad si eu.

Multumesc mult.

Asta este mai mult o verificare și poate și o plăcere în a privi Icoana ! ! !

patinina34 23.04.2009 08:36:47

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 130165)
Asta este mai mult o verificare și poate și o plăcere în a privi Icoana ! ! !

Nu este nici o verificare, doar ca eu stiam ca aceasta este icoana, insa daca este alta, atunci mi-ar face mare placere sa vad care este acea icoana.

Icoana pe care am postat-o eu o am ca Sfanta Fotini, si poate unde e o gresala, deci as avrea daca nu este cu suparare, sa vad icoana respectiva.

cristiboss56 23.04.2009 08:50:57

Așa o fi că prea zici cu Foc !

axios 23.04.2009 10:15:50

...

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 130156)
In acest caz ai cumva icoana de care vorbesti?

Mi-ar place s-o vad si eu.

Multumesc mult.

pai este icoana pe care ai postat/o tu. ea e sf.mc. fotini, samarineanca.
daca te referi la sf fotini pustnica, nu am icoana ei...

axios 23.04.2009 10:21:04

...

ca sa ne intelegem...
ai postat imagini cu o carte si o icoana.
icoana o reprezinta pe sf.mc. fotini, samarineanca care o vorbit cu Mantuitorul la fantana, al carei acatist l-ai postat de asemenea,
iar cartea este despre sf fotinia pustnica, care nu e aceeasi cu sf mucenita fotini...
asta am vrut sa subliniez. si nu sa te contrazic...
Doamne ajuta!

patinina34 26.04.2009 00:38:56

Citat:

În prealabil postat de axios (Post 130199)
ca sa ne intelegem...
ai postat imagini cu o carte si o icoana.
icoana o reprezinta pe sf.mc. fotini, samarineanca care o vorbit cu Mantuitorul la fantana, al carei acatist l-ai postat de asemenea,
iar cartea este despre sf fotinia pustnica, care nu e aceeasi cu sf mucenita fotini...
asta am vrut sa subliniez. si nu sa te contrazic...
Doamne ajuta!

Iti multumesc mult de lamurire, ca sa fiu sincera eu nu stiam ca sint doua, cu nume asemanator.

Iar in acest caz, eu nu sint in posesia acatistului cerut.

Acatistul pe care l-am pus, ceva s-a intimplat cu file-ul meu si nu mai pot deschide restul paginilor.

Am sa mai incerc, sa mai caut, poate il gasesc pe undeva si cu siguranta il voi posta aici.

Multumesc inca odata axios!

petry_19 07.05.2009 22:01:16

Ma ajuat cineva cu acatistul sfintilor nasaudeni? preferabil text...dar daca nu aveti nuami audio ii bun si asa....
Multumesc mult

axios 07.05.2009 22:11:32

...

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 131034)
Iti multumesc mult de lamurire, ca sa fiu sincera eu nu stiam ca sint doua, cu nume asemanator.

Iar in acest caz, eu nu sint in posesia acatistului cerut.

Acatistul pe care l-am pus, ceva s-a intimplat cu file-ul meu si nu mai pot deschide restul paginilor.

Am sa mai incerc, sa mai caut, poate il gasesc pe undeva si cu siguranta il voi posta aici.

Multumesc inca odata axios!

ba da patinina,
daca observi din primul icos vorbeste despre samarineanca de la fantana. deci de sf fotini. acesta e acatistul bun. trimite/mi/l mie pe mail si o sa inecrc sa/l deschid.
Doamne ajuta!

ioana_ema 07.05.2009 22:38:09

Citat:

În prealabil postat de axios (Post 134634)
ba da patinina,
daca observi din primul icos vorbeste despre samarineanca de la fantana. deci de sf fotini. acesta e acatistul bun. trimite/mi/l mie pe mail si o sa inecrc sa/l deschid.
Doamne ajuta!

Te rog, daca reusesti sa il deschizi sa il postezi aici pentru toti cei care il cauta(printre care si eu:D), pentru ca se gaseste foarte greu:40:. Multumesc!

axios 07.05.2009 23:02:00

...

Citat:

În prealabil postat de ioana_ema (Post 134664)
Te rog, daca reusesti sa il deschizi sa il postezi aici pentru toti cei care il cauta(printre care si eu:D), pentru ca se gaseste foarte greu:40:. Multumesc!

numai sa mi-l trimita patinina...

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:01:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.