![]() |
Poate ca imi doresc si eu sa am astfel de ispite, ca sa pot sa inteleg, dar nu le am si e groaznic sa stii ce e in mintea barbatilor. Nu stiu cum o sa traiesc de acum incolo, pare un cosmar
|
Citat:
Barbati rai/ barbati buni sint peste tot/ Femei rele/ femei bune sint peste tot. Din pacat omul in general, e supus pacatului; femei si barbati. Nu doar barbatii sint rai, ci si femeile sint unele chiar foarte rele. Nu cauta sa citesti si sa vezi doar aspectele negative ale unor indivizi. Nu definesc toata societatea. Hai curaj si capul sus! Ca sa vedem pe altii cit sint de rai, mai intai trebuie sa ne vedem pe noi, cit sintem de buni sau de rai. |
Citat:
|
Citat:
si eu sunt trist dar nu am gindit sinucidere niciodata si 9 ani de singuratate sunt o vesnicie dar viata in doi presupune munca jumate-jumate din partea fiecaruia caci daca nu e asa aia nu e viata e CALVAR!!!! |
Atunci, ai putea sa faci ceva pentru mine. Citeste acest capitol, si spune-mi daca tu, barbat fiind, nu esti asa cum sunt descrisi barbatii acolo. Te rog eu, dar sa spui sincer. Si daca vei spune ca tu nu te incadrezi in acel capitol, voi fi mai linistita.
|
NINA ARE DREPTAE IN CEEA CE TI-A SRIS CAPUL SUS FATA DRAGA LA FEL CA NOI TOTI
SI CAND TI-O FI MAI GREU TE VOM SUSTINE ."purtati-va sarcinile unii altora si asa ve-ti plini legea lui Hristos" |
Pe mine cel mai tare m-ar incuraja un barbat care nu intra in acel tipar pe care l-am citit. Doar unul, si care sa nu fie Sfantul Antonie cel Mare, ci un barbat asa, cu slabiciuni.
|
Citat:
|
Pai acolo scrie ca si oamenii credinciosi si care isi iubesc sotiile sunt foarte atrasi de corpurile frumoase ale femeilor. Daca ar admira doar frumusetea nu m-ar deranja, dar nu e asta...:(
|
eu imi doresc sa zambesc din nou si safiu fericit si daca eu pot sa luptsi sa nu deznadajduiesc la 32 de ani de viata si 9 de singuratate multumesc lui D-zeu pentru toate inseamna ca si tu poti si banuiesc ca esti mai tanara decat mine
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:43:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.